Naomi Watts le-a împărtășit fanilor că această perioadă de izolare nu este deloc ușoară

Izolare nu este ușoară pentru nimeni, iar actrița Naomi Watts ne demonstrează că vedetele de la Hollywood resimt greutățile din această perioadă.

Naomi Watts le-a împărtășit fanilor că această perioadă de izolare nu este deloc ușoară

Naomi Watts documentează pe rețelele de socializare această perioadă de izolare și trebuie să recunoaștem că o apreciem pentru sinceritatea ei.

Actrița a publicat pe contul personal de Instagram un video din izolare prin care le împărtășește fanilor că, la fel precum ceilalți oameni, și ea are probleme în această perioadă. „Ziua 756 de carantină: când imprimanta, aspiratorul și mașina de spălat vase se strică toate în aceeași zi”, a scris actrița.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Quarantine Day #756: When your printer, vacuum cleaner and dishwasher all break in the same day…. #ffs 🦠🦖

O postare distribuită de Naomi Watts (@naomiwatts) pe

Mai multe celebrități au empatizat cu Naomi Watts, cum ar fi actrița Julianne Moore care a spus: „Astea sunt vești proaste”, sau Stephanie Blake care a comentat: „Noooooooooooo!! Chiar te înțeleg. Îți trimit toată dragostea mea.”

Acum câteva zile, Naomi Watts a mai publicat o fotografie din autoizolare, în care le arată fanilor că mănâncă un tort extrem de delicios.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Quarantine PROTIP: EAT your feelings… 🍰 😋

O postare distribuită de Naomi Watts (@naomiwatts) pe

Odată cu instaurarea stării de urgență în urma pandemiei de coronavirus, celebritățile ne arată tot mai des cum se descurcă în această perioadă la diversele activități din casă fără ajutorul altor persoane. Spre exemplu, Victoria Beckham chiar își ajută copiii la teme.

În plus, ea a mai vorbit și cu asistentele și medicii de la National Health Service și le-a trasmis gândurile ei bune, admirația și recunoștința pentru toată munca pe care o depun în lupta împotriva coronavirusului. „Ieri am avut ocazia de a vorbi cu o echipă de la NHS din Scoția. Vă rog să urmăriți ceea ce spun ei. Sunt o inspirație pentru noi și trebuie să facem tot ceea ce putem pentru a rămâne acasă și să îi ajutăm pe ei și pe colegii lor din prima linie”, a scris Victoria Beckham.

Citește și:
Matthew McConaughey a organizat o seară de bingo virtual pentru bătrânii de la un azil

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people