Naomi Campbell refuză să vorbească despre Kendall Jenner

Invitată în emisiunea lui Andy Cohen în această săptămână, Naomi Campbell și-a exprimat clar opinia în legătură cu starul din „Keeping Up with the Kardashians”, în doar două cuvinte.

Naomi Campbell refuză să vorbească despre Kendall Jenner

În timpul interviului, Cohen a selectat de pe Twitter întrebarea unui fan curios de părerea lui Naomi în legătură cu Kendall Jener. „Peter the Meteor vrea să știe părerea ta în legătură cu faptul că Kendall Jenner este cel mai bine plătit model în timp ce spune că își alege singură job-urile și că nu ar putea niciodată să apară în 30 de prezentări într-un singur sezon”, a întrebat Cohen.

Răspunsul lui Naomi a fost foarte direct, spunând fără ezitare în cameră „Următoarea întrebare”. Pentru a vă reaminti despre ce este vorba, întrebarea acestui fan se referă la indignarea comunității de modelling după ce Kendall a jignit industria într-un interviu din Love Magazine.

„Încă de la început am fost foarte selectivi în legătură cu show-urile pe care le voi accepta. Nu am fost niciodată una dintre acele fete care fac 30 de show-uri într-un singur sezon sau ce naiba fac fetele alea. Le doresc multă putere. Dar am avut un milion de job-uri, nu numai prezentări, ci și toate celelalte. Toată combinația a fost compleșitoare și am început să mă sperii puțin, am fost nevoită să fac un pas în spate”, spune Kendall în fragmentul apărut pe contul de Instagram al revistei.

După ce mai multe modele au comentat descrierea, Kendall a vrut să clarifice neînțelegerile, scriind pe Twitter „A fost spus cu intenția de a fi în totalitate un compliment, dar din păcate, cuvintele mi-au fost întoarse și scoase din context. Vreau să clarific acest lucru. Respectul pe care îl am față de colegii mei de breaslă este nemăsurat”.

Deși Naomi Campbell s-a abținut să vorbească despre Kendall, și-a exprimat întregul sprijin pentru Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford. „Este adorabilă, sunt foarte mândră de Kaia. Am stat alături de ea și de mama ei la Azzedine Alaia, care nu mai este printre noi, am stat la masa din bucătărie și am vorbit despre toate show-urile pe care ar trebui să le facă sau pe care ar trebui să le evite pentru moment, deoarece este un copil. Va ajunge și acolo. Sunt foarte mândră de ea”, a continuat Naomi.

Citește și:
Kendall Jenner jignește industria de modelling și nu-și recunoaște privilegiile

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people