Naomi Campbell este însărcinată?

Fanii supermodelului Naomi Campbell speculează faptul că aceasta ar putea fi însărcinată, după ce iubitul ei, Skepta, a postat o ecografie pe contul său de Instagram.

Naomi Campbell este însărcinată?

Imaginea pe care Skepta a postat-o pe rețeaua de socializare a pus Internetul pe jar, fără să dea prea multe explicații și fără să iasă în public să confirme acest lucru. Nici supermodelul Naomi Campbell nu a confirmat acest lucru.

Mai multe celebrități i-au felicitat pe aceștia, printre care Drake, Lil Yachty, dar și colegul lui Skepta, Wiley.

🌹

A post shared by Skepta (@skeptagram) on

Naomi Campbell, în vârstă de 48 de ani și Skepta, de 35 de ani, nu au confirmat până acum relația, deși zvonurile spun că aceștia se întâlnesc de câțiva ani. Prima speculație despre o posibilă relație dintre ei a apărut în 2016, după ce se presupune că au apărut împreună la British Fashion Awards, conform W Magazine. Indiciile care apar în social media nu au fost atât de controversate, dar Skepta a postat o fotografie cu Naomi în octombrie 2017 alături de un emoticon sub formă de inimă.

Speculațiile privind relația celor doi au luat amploare odată cu apariția lor pe coperta revistei British GQ în martie într-un poză foarte fierbinte. Articolul a purtat numele de „Rasă, Sex, Iubire și Putere: Momentul în care Naomi l-a întâlnt pe Skepta', poate suna romantic, dar articolul nu a făcut referire la povestea lor de dragoste.

Naomi chiar a vorbit despre faptul că își dorește să devină mamă: „Mă gândesc mereu să fac copii. Dar acum că ştiinţa a avansat, mă gândesc că o pot face oricând îmi doresc', a declarat Naomi anul trecut.
De asemenea, a adăugat că își dorește o „figură parternă' pentru copiii ei: „cred că este important acest lucru.'

Ciudat este însă faptul că fotografiile cu ei, postate pe conturile de Instagram ale celor doi, au fost șterse, iar unii fani speculează faptul că, în realitate cei doi s-au despărțit, iar copilul care apare în ecografie ar fi al lui Skepta, însă nu și al lui Naomi Campbell.

UPDATE:

La nici 24 de ore de la postarea făcută de Skepta, topmodelul Naomi Campbell a ținut să lămurească zvonurile și ce metodă este mai bună decât tot printr-o postare pe Instagram.

Modelul a sărbătorit începutul ultimei luni de vară cu o imagine în care apare îmbrăcată într-un costum de baie negru foarte sexy, accesorizat cu diverse bijuterii, ochelari de soare și un turban și…. niciun semn că ar fi însărcinată.

https://www.instagram.com/p/Bl8NTlvHRG9/?taken-by=naomi

Întrebarea care rămâne acum este: „Al cui este copilul care apare în ecografia postată de Skepta?”

Citește:
Naomi Campbell, acuzată că și-a editat prea mult o imagine în Photoshop

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people