A murit Aretha Franklin

Aretha Franklin, "Regina muzicii soul", a murit azi la vârsta de 76 de ani.

A murit Aretha Franklin

Cântăreața americană Aretha Franklin a murit astăzi la vârsta de 76 de ani, după ce în urmă cu doar câteva zile surse apropiate au declarat că aceasta este grav bolnavă.

Luni dimineață, un post local de știri din Detroit a transmis că „Regina muzicii soul' suferă de cancer. Evrod Cassimy, prezentatorul de știri al Local 4, a adăugat că artista „se odihnește și este înconjurată de familie și prieteni'. Evrod a cerut atunci publicului să se roage pentru starea de sănătate a Arethei și pentru familia sa.

Totodată, nepotul acesteia a declarat în urmă cu câteva zile pentru People că artista se afla sub îngrijire paliativă.

Starea de sănătate a cântăreței Aretha Franklin s-a deteriorat de-a lungul timpului, aceasta fiind nevoită să anuleze două concerte în luna martie, la recomandarea medicilor.

Deținătoarea a numeroase premii Grammy se confrunta cu probleme de sănătate încă din anul 2010, când a fost diagnosticată cu cancer, dar a continuat să cânte pentru public până anul trecut, în luna februarie, când a anunțat că se retrage de pe scenă. „Acesta va fi ultimul meu an. Voi fi în studio-ul de înregistrări, dar acesta va fi ultimul meu an în care voi concerta. Asta este', le-a spus artista celor de la Local 4.

Ultima dată când Aretha a susținut un concert a fost în luna noiembrie a anului trecut, la Gala AIDS Foundation a lui Elton John, unde i-a încântat pe cei prezenți cu cele mai frumoase și faimoase piese ale sale.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people