Motivul pentru care Prințul William și Kate Middleton sunt supravegheați cu atenție de Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a îi urmărește cu atenție pe Ducele și Ducesa de Cambridge pentru a nu repeta anumite greșeli din trecut.

Motivul pentru care Prințul William și Kate Middleton sunt supravegheați cu atenție de Regina Elisabeta a II-a

Conform scriitorului apropiat al Casei regale, Tom Quinn, Regina Elisabeta a II-a îi urmărește cu atenție pe Prințul William și pe Kate Middleton ca să se asigure că sunt pe drumul cel bun și că nu vor păta reputația monarhiei.

Quinn a dezvăluit într-un show special pentru Channel 5 câteva lucruri cu care se confruntă cuplul regal, printre care și faptul că sunt observați cu atenție de către Regină. Prințul William este un membru foarte important al familiei regale deoarece este un urmaș direct la tron, al doilea în linie succesorală după tatăl său, Prințul Charles.

Încă de mic copil, William a fost crescut pentru acest rol și înțelege devotamentul necesar față de tronul regal. Cu toate acestea, ceilalți membri seniori ai familiei se tem ca William și Kate să nu „repete greșelile făcute în trecut de ceilalți membri tineri ai familiei.” Deși Quinn nu a spus la cine se referă exact prin acestă afirmație, dacă ați urmărit serialul The Crown, ați văzut că generația tânără este predispusă spre gesturi rebele.

Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh vor urmări cu foarte mare atenție”, a spus Quinn, adăugând „mai ales având în vedere faptul că, în trecut, tinerii din familia regală au făcut greșeli destul de grave și nu vor ca acestea să se repete pentru a proteja monarhia.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deși Kate Middleton și Prințul William au fost încă de la început pe un drum destul de corect, au avut și ei mici greșeli în trecut. Însă, acum mai mult ca niciodată și-au arătat adevărata valoare față de publicul britanic și au devenit o adevărat sursă de inspirație pentru mulți. Ducele și Ducesa de Cambridge s-au implicat foarte mult în această luptă împotriva pandemiei de coronavirus și au încercat să găsească soluții pentru a ajuta cât mai mult oamenii, prin diverse donații, proiecte de sprijin și nenumărate conferințe și convorbiri virtuale.

Citește și
Ceremonia specială de care a avut parte Regina Elisabeta a II-a cu ocazia aniversării sale

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video