Motivul pentru care Prințul Harry și Cressida Bonas s-au despărțit are legătură cu Prințul William și Kate Middleton

Prințul Harry și Cressida Bonas au avut o relație de doi ani, iar decizia de a se despărți i-a aparținut actriței.

Motivul pentru care Prințul Harry și Cressida Bonas s-au despărțit are legătură cu Prințul William și Kate Middleton

Potrivit publicației The Sun, Cressida Bones s-ar fi despărțit de Prințul Harry după ce a urmărit primul turneu regal al Prințului Harry și al lui Kate Middleton, alături de fiul lor, Prințul George.

Se pare că turneul în Noua Zeelandă din 2014 al Ducelui și Ducesei de Cambridge a fost ca un semnal de alarmă pentru Cressida, după spusele lui Katie Nicholl, biograf regal și autoarea cărții „Harry: Life, Loss, and Love”. „Cressida s-a speriat când a văzut turneul din Noua Zeelandă și Australia al lui William, Kate și George. Sub nicio formă nu își dorea acea atenție, așa că i-a spus acest lucru lui Harry.”

În acea perioadă, Prințul Harry ar fi încercat să o convingă să rămână alături de el, însă aceasta luase deja o decizie. „Harry a fost luat prin surprindere când ea i-a spus „Nu pot să fac asta”. Cred că i-a frânt inima. Harry a mai avut inima frântă pentru că femeile de care a fost îndrăgostit nu au vrut să trăiască în această lume în care el s-a născut”, a continuat Nicholl.

Cealaltă femeie care l-a părăsit pe Harry pentru că nu a vrut să trăiască în atenția publicului a fost prima lui dragoste, Chelsy Davy. Având în vedere atenția acordată relației sale din ultimul an, de când Harry este căsătorit cu Meghan Markle, putem înțelege deciziile celor două femei în legătură cu viețile pe care vor să le trăiască.

Citește și:
Cadoul extravagant pe care i l-a făcut Travis Scott lui Stormi, fiica lui și a lui Kylie Jenner

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people