Motivul pentru care Prințul Harry nu va fi alături de Meghan Markle în ziua unei aniversări importante

Pare aproape de necrezut că a trecut doar un an de când Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat oficial logodna, dar lucrurile se întâmplă mult mai repede atunci când faci parte din familia regală.

Motivul pentru care Prințul Harry nu va fi alături de Meghan Markle în ziua unei aniversări importante

Data de 27 noiembrie va marca aniversarea de logodnă a lui Harry și Meghan, momentul în care au anunțat în mod public că urmează să se căsătorească.

Cu toate că fanii de abia așteptau o recreare a fotografiilor de logodnă din The Sunken Gardens de la Palatul Kensington, acest lucru nu va fi posibil dintr-un motiv bine întemeiat. Prințul Harry va fi plecat din țară în acea zi cu atribuții oficiale.

Prințul Harry va petrece această zi specială într-un loc drag lui, Africa, unde va vizita proiectele din Zambia. Aici, Harry va întâlni grupul care se ocupă de conservarea Parcurilor Africane, ale cărui președinte a fost desemnat în urmă cu puțin timp. 

În timpul vizitei, Prințul se va întâlni și cu o organizație numită CAMFED, care combate sărăcia și inegalitatea din Africa subsahariană în privința educației fetelor și motivarea tinerelor femei. Se pare că Harry are un program destul de încărcat în vizita oficială din Zambia, și anume, în prima zi va participa la o recepție pentru a celebra relațiile dintre Regatul Unit și Zambia, unde se va întâlni cu oameni de afaceri britanici care lucrează în Zambia și contribuie la sectorul de conservare african.

În cea de-a doua zi, Harry va fi prezent la un eveniment de comemorare al veteranilor africani din Primul Război Mondial și Al Doilea Război Mondial, după care va vizita o expoziție de fotografii despre soldații africani care au luptat în Primul Război Mondial.

În final, Ducele de Sussex își va încheia excursia cu o vizită la BongoHive, primul centru de tehnologie și inovație din țară. Având în vedere că Meghan este însărcinată cu primul lor copil, nu va putea lua parte la evenimentele din Africa.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au strălucit în timpul unei întâlniri la teatru

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people