Motivul pentru care nepoții lui Donald Trump ar fi fost exmatriculați de la școală

Ivanka Trump nu a respectat măsurile de prevenție împotriva noului coronavirus, iar din această cauză, cei trei copii ai săi nu au mai fost primiți la școală.

Motivul pentru care nepoții lui Donald Trump ar fi fost exmatriculați de la școală

Recent, Donald Trump și Prima Doamnă Melania Trump anunțau că au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut, așa cum ne-a obișnuit președintele american, pe Twitter: „Astă seară, prima doamnă și cu mine am fost testați pozitiv pentru Covid-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ!”

La șase zile după diagnostic, Donald Trump s-a întors la Casa Albă, în pofida sfaturilor medicilor și a faptului că era în continuare contagios.

Se pare că nu numai Donald nu a acordat o prea mare importanță noului coronavirus, ci întreaga sa familie, cu toate că în Statele Unite ale Americii pandemia a provocat peste 246.000 de decese. Conform blogger-ului Perez Hilton, se pare că cei trei copii ai Ivankei Trump chiar au fost exmatriculați de la școala privată la care învață fiindcă nu au purtat masca de protecție.

Acesta a subliniat că Ivanka a fost surprinsă în repetate rânduri la Casa Albă nerespectând măsurile de protecție, precum distanțarea socială sau purtarea măștii. Iar cum tot mai mulți angajați de la Casa Albă au fost infectați cu noul coronavirus, cei din conducerea școlii la care merg cei trei cei copii ai Ivankei le-ar fi interzis acestora să mai vină la cursuri.

Se pare ca lucrurile nu merg deloc bine in familia Trump în ultimul timp. După eșecul la alegerile prezidențiale din SUA, toată lumea este acum cu ochii pe căsnicia lui Donald Trump cu Melania. Stephanie Wolkoff, fostă prietenă și consilieră a Primei Doamne, a afirmat recent că cei doi aveau oricum un mariaj de conjunctură și că dormeau în paturi diferite. O altă consilieră a spus chiar că „Melania Trump numără fiecare minut până când el va părăși biroul și va putea să divorțeze. Dacă Melania ar fi încercat să-l umilească și să-l părăsească cât timp el își exercită funcția, acesta ar fi găsit o modalitate prin care să se răzbune.”

Citește și:
Donald și Melania Trump, prima apariție în public după alegeri

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people