Motivul pentru care Kim Kardashian este criticată de fani: „Seamănă cu o morgă”

Pare că fiecare zi aduce o nouă controversă în jurul căreia se află Kim Kardashian, iar de data asta fanii o critică dintr-un motiv surprinzător.

Motivul pentru care Kim Kardashian este criticată de fani: „Seamănă cu o morgă”

Kim Kardashian a reușit să fie din nou protagonista unei controverse. De data asta, motivul pentru fanii o critică este într-adevăr unul surprinzător.

Vedeta a împărtășit cu fanii ei un video prin care le arată cum a decorat casa din Los Angeles cu ocazia sărbătorilor. Kim Kardashian a ales o serie de decorațiuni simple, însă se pare că fanii nu le-au apreciat deloc. „Nu am urât niciodată decorațiunile de Crăciun ale cuiva, dar pe cele ale lui Kim Kardashian da”, „Imaginați-vă că aveți banii lui Kim K și o casă atât de urâtă”, „Casa aia seamănă cu o morgă”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

În ceea ce privește modul în care își va petrece aceste sărbători de iarnă, o sursă a declarat pentru E! News faptul că „nu va fi la fel ca în anii trecuți, dar vor sărbători în familie și vor fi împreună.”

Relația dintre Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, a fost puternic dezbătută în ultima vreme, dacă stăm să analizăm că rapper-ul și-a anunțat candidatura la președinția SUA, în cele din urmă obținând 60.000 de voturi dintr-un total de 160 de milioane sau că a făcut publice detalii din viața de familie. Printre ceea ce a spus s-a numărat și faptul că el și soția lui, Kim Kardashian, luau în considerare să nu păstreze primul copil și că ea ar fi încercat să îl interneze.

În urma declarațiilor controversate făcute de Kanye West, Kim ar fi fost destul de îngrijorată cu privire la viitorul ei alături de rapper și s-ar fi gândit și la posibilitatea de a divorța, însă nu ar fi vrut să îl părăsească pe Kanye într-un moment atât de dificil.

CONȚINUT VIDEO ELLE

O sursă a declarat publicației People că celebrul cuplu „este foarte bine”, în ciuda scandalurilor în care a fost implicat pe durata verii, iar rapper-ul „are acum o stare mintală mai bună”. „Kim și Kanye sunt mai bine acum. Kanye are acum o stare mintală mai bună. Încă mai trebuie să muncească pentru a-și salva căsătoria, însă Kim îi este alături și îl influențează. El nu o mai respinge și își dorește să fie cu familia lui”, a declarat sursa pentru People.

Citește și:
Detalii inedite despre relația dintre Katie Holmes și noul ei iubit, Emilio Vitolo, ies acum la iveală

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video