Motivul pentru care fiul Pippei Middleton ar putea avea o viață mult mai impresionantă decât copiii lui Kate Middleton

Fotografii nu au așteptat în fața spitalului St. Mary din Londra în după-amiaza în care sora Ducesei de Cambridge a născut, iar când Pippa și James Matthews și-au întâmpinat fiul nou-născut, presupunem că Regina Elisabeta a II-a nu s-a aflat în topul listei de contacte.

Motivul pentru care fiul Pippei Middleton ar putea avea o viață mult mai impresionantă decât copiii lui Kate Middleton

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a anunțat că Prințul William și Kate Middleton sunt „foarte entuziasmați pentru Pippa și James”. Iar mulțumită statutului celor doi părinți, viața fiului lor nu va fi mai puțin impresionantă decât cea a verișorilor lui, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, exceptând, bineînțeles, titlul regal.

Fiul Pippei s-a născut în același spital ca și verișorii lui, beneficiind de toate facilitățile oferite, iar acum locuiește în casa Pippei și a lui James din cartierul Chelsea, Londra, locuință în valoare de 22 milioane de dolari, care a fost recent renovată pentru a include o nouă baie, sală de sport și cinema.

Mulțumită abilităților de afaceri ale lui James, vacanțele fiului celor doi deja arată incredibil. Iar avantajul principal pe care acesta îl va avea este acela că nu va fi nevoit să pozeze în fiecare loc vizitat.

Presupunând că William și Kate își vor păstra programul de sărbători, vor petrece luna decembrie a acestui an cu familia Middleton la Bucklebury, și nu alături de Regină, în Sandringham. Deși este mult prea devreme ca cei mici să facă propriile felicitări, coroane de flori sau prăjituri, așa cum Kate și Pippa obișnuiau să facă în copilărie, nu este niciodată prea devreme pentru noi tradiții de familie.

Deși nou-născutul va fi, cu siguranță, răsfățat de mătusa lui, Kate, Pippa va avea grijă să-l învețe adevăratul spirit al sezonului. „Nu contează cât de mult ne adaptăm la alte sărbători, în luna decembrie tindem să repetăm propriile noastre tradiții din familie, an după an – iar acesta este probabil farmecul Crăciunului', a scris Pippa în 2012 în ghidul de planificare Celebrate. „Uitându-mă în spate, nu îmi amintesc cadourile pe care le-am primit, ci toate acele mici ritualuri'.

Citește și:
Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a născut primul copil

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people