Motivul pentru care experții regali cred că Archie Harrison va călca pe urmele Prințesei Diana

Cel mai nou membru al familiei regale britanice, Archie Harrison, este destinat unor lucruri mărețe.

Motivul pentru care experții regali cred că Archie Harrison va călca pe urmele Prințesei Diana

Fanii regali din întreaga lume sunt entuziasmați să-l vadă pe Archie Harrison, cel mai tânăr membru al familiei regale britanice, dezvoltându-se într-o persoană incredibilă. Cu părinți precum Meghan Markle și Prințul Harry, Archie ar putea să devină foarte apropiat de oameni. Potrivit expertului regal Richard Fitzwilliams, Archie i-ar putea călca pe urme Prințesei Diana, ajungând foarte ușor la inimile oamenilor prin bunătatea lui și dorința de a ajuta.

„Viitorul lui Archie este un subiect de speculații considerabile. Nu folosește titlul de Conte de Dumbarton, deși va deveni automat Înălțime Sa Regală când Charles va ajunge pe tron. Este neclar totuși ce planuri sunt pentru viitorul lui Archie, în afara de faptul că părinții lui intenționează să-i ofere o copilărie cât se poate de normală”, a explicat Richard.

Fitzwilliams spune, de asemenea, că decizia lui Harry și a lui Meghan de a-l lua pe Archie în călătorii anul acesta ar putea fi o sursă de inspirație pentru viitorul său. „Îl vor lua și în Africa de Sud în toamnă și va exista un interes global în această călătorie. Fiind fiul lui Meghan și al lui Harry, cu naționalitate dublă, Archie are potențial să devină un model demn de urmat pentru cei mai puțin norocoși, într-o bună zi. Nu este și nu va fi niciodată în categoria acelor membri ai familiei regale care nu au titluri și care nu prezintă interes.”

Citește și:
Fiica lui Paul Walker i-a adus un omagiu tatălui său printr-o fotografie rară

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people