Motivul pentru care contul de Instagram al lui Meghan Markle a fost reactivat în mod misterios

Dacă o urmăreai pe Meghan Markle în perioada în care era actriță, probabil ieri ți-a apărut din nou contul ei de Instagram, un cont dezactivat în urmă cu aproape un an.

Motivul pentru care contul de Instagram al lui Meghan Markle a fost reactivat în mod misterios

În cazul în care te gândeai că Ducesa de Sussex va reveni pe contul său personal de Instagram, avem o veste proastă, acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

Pentru câteva ore fanii lui Meghan au putut să acceseze din nou imaginile acesteia. Poze din vacanțele în Londra sau Italia, imagini cu cei doi câini, totul era în continuare acolo. În plus, contul lui Meghan a ajuns să fie urmărit de 3 milioane de utilizatori.

Deși fanii au putut revedea imaginile fostei actrițe, mulți au sesizat că lipsesc imaginile postate de aceasta în perioada în care a început să se întâlnească cu Prințul Harry, ultima poza existentă pe cont fiind colajul cu fanii fostului site al lui Meghan, The Tig (în aprilie 2016). Cei care au urmărit mereu contul știu că Ducesa a postat imagini până când a fost dezvăluit că ea și Prințul Harry formează un cuplu. Așadar, probabil aceste imagini au fost fie șterse, fie arhivate.

Cei mai mulți fani au fost încântați de revenirea pe Instagram, însă au existat și persoane care au criticat acest lucru, deoarece Meghan este acum membru al familiei regale. Deși ne-am fi bucurat ca Ducesa să fie din nou prezentă în social media, reporterul regal Omid Scobie a avut o explicație simplă pentru prezența lui Meghan pe Instagram.

„Pentru cei care întreabă, Ducesa Meghan nu se întoarce pe Instagram. Puteți da vina pe defecțiune a sistemului pentru reactivarea contului ei”, a scis el pe Twitter.

Meghan Markle a decis să își închidă contul personal de Instagram în ianuarie, la scurt timp după anunțul logodnei. Într-un mesaj postat pe Instagram de către Kensington Palace, s-a explicat că Meghan „nu a folosit acest conturi o perioadă și a decis să le închidă”.

Este posibil ca aceasta să fi luat decizia pentru a respecta protocolul regal, însă Omid Scobie a explicat că nu există această interdicție în familia regală. „A fost mereu decizia ei”, a spus acesta.

Singurul cont oficial de Instagram unde fanii pot găsi imagini cu Ducesa de Sussex este cel al Kensington Palace.

Citește și:
Cele mai bune fotografii postate de Meghan Markle pe conturile ei de socializare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people