Motivul pentru care Brad Pitt nu își va face cont de Instagram prea curând

Brad Pitt a dezvăluit recent motivul pentru care nu vrea să aibă un cont de Instagram. Cel puțin, nu încă.

Motivul pentru care Brad Pitt nu își va face cont de Instagram prea curând

Brad Pitt a fost prezent la premiera filmului mult așteptat de întreaga planetă, și anume, Once Upon a Time in Hollywood, unde i s-au pus câteva întrebări despre rolul pe care îl interpretează, dar și aspecte mai personale, precum decizia de a nu avea un cont de Instagram. „Nu se va întâmpla niciodată. Ei bine, niciodată nu spun niciodată. Viața mea este destul de bună fără. Nu văd sensul”, a declarat actorul.

Ei bine, viața lui Brad Pitt, este, într-adevăr, destul de bună fără rețele sociale, având în vedere că se numără printre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. Noul film al lui Quentin Tarantino ni-l prezintă pe Brad în rolul unui actor de televiziune care, alături de dublura lui (interpretată de Leonardo DiCaprio) pornesc în căutarea succesului în ultimii ani ai erei de aur a Hollywood-ului.

Întrebat cum s-a simțit să facă parte din ultimul proiect al lui Quentin Tarantino, Brad a avut numai cuvinte de admirație la adresa regizorului: „Are o dragoste nemărginită pentru realizarea filmelor. Păstrează un aer natural pe platoul de filmare, oamenii sunt fericiți că se află acolo. Este o adevărată plăcere.”

Citește și:
Scarlett Johansson își arată pentru prima dată inelul de logodnă estimat la 450.000 de dolari

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people