Motivul pentru care Ben Affleck se bucură că fosta lui soție, Jennifer Garner, are o nouă relație

Jennifer Garner are o relație cu John Miller, iar fostul ei soț, Ben Affleck, pare să se bucure pentru fericirea noului cuplu.

Motivul pentru care Ben Affleck se bucură că fosta lui soție, Jennifer Garner, are o nouă relație

În urma divorțului finalizat anul trecut, Ben Affleck și Jennifer Garner au rămas în relații foarte bune de prietenie. Mai mult decât atât, Ben se bucură că Jennifer are o nouă relație. „Ben este fericit pentru Jen și noua sa relație. În inima lui, vor exista mereu sentimente pentru mama copiilor lui, dar Ben nu este gelos, vrea doar ca Jen să fie fericită. Deși îi este dor de unele momente pe care le-a petrecut alături de Jen, Ben se bucură că ea și-a găsit fericirea alături de o altă persoană”, le-a spus o sursă celor de la Hollywood Life.

Relația dintre Jennifer Garner și John Miller a apărut în presă în octombrie anul trecut, când deja se întâlneau de șase luni. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată în public în aceeași lună, iar în decembrie, au fost fotografiați la un balcon decorat cu lumini de Crăciun. „Jen este foarte fericită în noua sa relație și se vede acest lucru. Arată incredibil”, a continuat sursa.

Jennifer și Ben au împreună trei copii, pe Violet (13 ani), Seraphina (10 ani) și Samuel (6 ani). Cei doi și-au anunțat divorțul încă din 2015, după un mariaj de aproximativ zece ani.

Citește și:
Prințul Philip conduce fără centură de siguranță, deși a fost implicat recent într-un accident rutier

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people