Motivul pentru care Antonia nu postează des imagini cu copiii ei pe rețelele sociale

Antonia a mărturisit că nu își dorește să își expună copiii prea mult pe rețelele sociale, preferând să se bucure de clipele cu ei departe de ochii publicului.

Motivul pentru care Antonia nu postează des imagini cu copiii ei pe rețelele sociale

Recent, fiica Antoniei, Maya, a împlinit 11 ani. Pentru a sărbători evenimentul, cântăreața a vizitat-o pe cea mică în Italia, acolo unde locuiește alături de tatăl său, Vincenzo Castellano. Așa cum era de așteptat, fanii și-au dorit să o vadă pe fetița Antoniei, cerându-i artistei să posteze imagini de la petrecerea acesteia. Cu toatea astea, partenera lui Alex Velea a refuzat acest lucru, mărturisind că nu vrea să își expună copiii prea mult. În plus, aceasta a declarat că își dorește să se bucure de clipele cu cei mici departe de ochii publicului sau ai presei.

„Nu vreau să-i expun prea tare. Îi voi posta doar când voi simți eu. Fericirea adevărată a vieții este să te bucuri de ei fără să-i pui pe rețelele de socializare. Daaar, aceasta este doar opinia mea. Nu credeți tot ce postează oamenii pe rețelele de socializare, există mulți prefăcuți acolo. Să fii disperat să postezi orice este, de fapt, foarte trist, deoarece omiți să te bucuri de esența vieții, de aceea mă întorc la subiectul – fiica mea. Toți ați cerut imagini de la petrecerea de ziua fiicei mele. Dar răspunsul meu este – NU, deoarece acea zi face parte din viața mea privată. Nu simt nevoia de a mă da mare sau să o expun prea tare. Aceste momente sunt foarte prețioase pentru mine. Fiica și fiii mei sunt cele mai mari bucurii din viața mea, iar internetul nu este pur. Dacă mă decid spontan să-i postez, o voi face pentru că așa vreau eu. E alegerea mea!”, a scris Antonia pe contul sau de Instagram.

În plus, artista a criticat dur persoanele care publică poze cu cei trei copii ai săi fără să îi ceară acordul. „Dacă fiul sau fiica altcuiva se află surprins într-un clip sau o poză, voi întrebați părinții acestuia dacă sunt de acord să postezi acele imagini? Răspunsul este DA. Nu contează care sunt circumstanțele, e lipsă de respect. Poate că nu vreau ca unul dintre copiii mei să fie expus pe rețelele de socializare. Aveți decența de a întreba? NU. Poate pentru că ai voștri nu sunt în ele, sunt egoiști. Poți fi președintele țării, dar dacă acela nu este copilul tău, nu poți posta poze în care apare. Nu e dreptul tău să postezi fără să ceri acordul. Când voi simți să postez mai multe despre copiii mei, veți ști. E doar o preferință personală. Nu judec!”, a explicat Antonia.

Citește și:
De ce Gina Pistol și Smiley nu dezvăluie imagini cu chipul fetiței lor, Josephine

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people