Motivul neașteptat pentru care tot mai multe persoane cred că Meghan Markle va naște gemeni

Având în vedere că Meghan Markle va naște în primăvara anului 2019, am strâns câteva detalii importante despre următorul bebeluș regal, pe care trebuie să le știi.

Motivul neașteptat pentru care tot mai multe persoane cred că Meghan Markle va naște gemeni

Din luna octombrie, când Palatul Kensington a anunțat oficial că Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă un copil, au început să apară diverse zvonuri cu privire la sexul copilului, la nume, unele persoane punând chiar și pariuri pe ziua în care acesta se va naște.

Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă gemeni?

Zvonurile au început să circule din ce în ce mai mult că Meghan Markle va naște gemeni. Publicația Mail Online a dezvăluit că website-ul Paddy Power a primit numeroase pariuri că cei doi așteaptă gemeni. Mai mult decât atât, o persoană apropiată Ducesei de Sussex ar fi pariat o sumă de bani considerabilă pe acest aspect.

Un reprezentant al companiei a declarat „Trebuie să suspendăm pariurile. Am mai văzut ceva asemănător înainte de anunțurile logodnei și a sarcinii cuplului. Încă de la începutul zilei, fluxul pariurilor ne-a determinat să credem că poate o sursă din interior știe ceva mai mult decât știm noi„.

Ultima dată când în familia regală s-au născut gemeni a fost în octombrie 1430, când Joan Beaufort, Regina Scoției, i-a născut pe gemenii Alexander și James. Alexander a murit în același an în care s-a născut, în timp ce James a devenit rege.

Cine vor fi nașii copilului?

Potrivit tradiției regale, membrii familiei nu pot fi numiți nași ai copilului, ceea ce înseamnă că Prințul William și Kate Middleton nu reprezintă o opțiune. Având în vedere cele șase locuri pe care trebuie să le ocupe viitorii nași, Ducele și Ducesa de Sussex trebuie să se îndrepte către prietenii lor. O listă a acestora a fost întocmită de către fani, ținând cont de cele mai apropiate prietenii ale celor doi, cum ar fi Jessica și Ben Mulroney, Misha Nonoo, Zoe și Jake Warren, Serena Williams, Lara și Tom Inskip, Amal și George Clooney, Priyanka Chopra sau Patrick J. Adams.

Ce titlu regal va primi copilul?

Potrivit The Express, viitorii părinți vor să-i ofere copilului o viață cât se poate de normală. Dacă va fi băiat, va purta titlul de Conte de Dumbarton, iar dacă va fi fată, Lady Mountbatten-Windsor.

Își doresc un băiat sau o fată?

În timpul unui eveniment din cadrul Jocurilor Invictus din Sydney, un spectator a strigat la Harry „Felicitări! Sper să fie fată”, Harry răspunzându-i „Și eu sper!„. De asemenea, Prințul a fost surprins la începutul turneului regal spunând că îi place numele Harriet, varianta feminină a numelui său.

Deși zvonul potrivit căruia Ducele și Ducesa de Sussex ar aștepta gemeni nu este confirmat, gândul acesta ne entuziasmează.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry vor părăsi Kensington Palace

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people