Motivul neașteptat pentru care Regina Elisabeta a II-a și-a anulat cea mai recentă apariție publică

Regina Elisabeta a II-a era așteptată la un eveniment destul de important, însă ea a avut un motiv întemeiat pentru care nu a mai putut ajunge.

Motivul neașteptat pentru care Regina Elisabeta a II-a și-a anulat cea mai recentă apariție publică

Regina Elisabeta a II-a trebuia să participe la reuniunea anuală la filiala de la Sandringham a organizației Women’s Institute, însă motivul pentru care nu a mai putut ajunge este cu adevărat surprinzător. Conform mai multor surse, inclusiv BBC și ITV News, Regina nu a putut veni deoarece era răcită.

Potrivit BBC, un membru al echipei de securitate a Reginei le-a spus persoanelor prezente la West Newton Village Hall din Norfolk faptul că ea „nu se simte în stare să vină.” Cu toate acestea, nu ar trebui să ne facem griji deoarece „nu există niciun motiv de îngrijorare”, conform unei surse citate de The Daily Mail.

Organizația Women’s Institute a fost fondată în 1915 și este cea mai mare din Regatul Unit. Regina s-a alăturat organizației în 1943, pe vremea când era încă prințesa Elisabeta și ocupă funcția de președinte. Drept urmare, ea participă la întâlnirea care are loc în fiecare an, după ce își petrece vacanța la Sandringham Estate.

Cu siguranță pentru familia regală a fost o perioadă aglomerată din mai multe puncte de vedere. La începutul lunii, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că se vor îndepărta de familia regală, renunțând la titlul de membri „seniori” și dorindu-și independență financiară. Ba mai mult decât atât, Prințul Harry deja a ajuns în Canada, locul în care a decis să se stabilească alături de Meghan și fiul lor, Archie.

În urmă cu doar câteva zile, Regina Elisabeta a II-a a emis un comunicat conform căruia Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai primi fonduri publice, nu vor mai folosi titulatura de „Altețele Lor Regale” și nu vor mai fi considerați membri activi ai familiei regale. De asemenea, cei doi au declarat că vor da înapoi banii pe care i-au folosit pentru revovarea Frogmore Cottage.

„După multe luni de conversații și discuții care au avut loc recent, mă bucur că împreună am găsit o cale constructivă și înțelegătoare pentru nepotul meu și familia sa. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri iubiți ai familiei mele. Înțeleg provocările pe care le-au întâmpinat în ultimii doi ani și îi sprijin în dorința lor de a duce o viață independentă. Vreau să le mulțumesc pentru toată munca lor depusă în întreaga țară, în Commonwealth și în alte locuri și sunt foarte mândră de Meghan care s-a integrat atât de repede în familie. Întreaga noastră familie își dorește ca acordul de astăzi să le permită să înceapă o viață fericită și liniștită”, a declarat Regina Elisabeta a II-a.

Citește și:
Oprah Winfrey a declarat că îi sprijină pe Meghan Markle și Prințul Harry în deciziile lor „1.000%'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people