Motivul neașteptat pentru care Jennifer Lopez și Alex Rodriguez își vând apartamentul

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez formează unul dintre cele mai HOT cupluri ale momentului și dovedesc încă o dată cât de puternică este relația lor.

Motivul neașteptat pentru care Jennifer Lopez și Alex Rodriguez își vând apartamentul

Deși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu s-au logodit încă, cei doi par deciși să pună pe primul loc familia, copiii pe care îi au din alte relații și să devină un cuplu inseparabil.

Din acest motiv, a fost surprinzătoare aflarea veștii că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au decis să vândă apartamentul pe care l-au cumpărat împreună în New York în urmă cu nici un an. Bineînțeles, tabloidele de peste Ocean s-au grăbit în a anunța destrămarea cuplului.

Ei bine, se pare că relația celor doi este și mai puternică decât înainte, iar motivul pentru care ei au decis să vândă apartamentul este unul surprinzător, însă foarte drăguț.

Un prieten apropiat al cuplului, citat pe People, a dezvăluit că: „cei doi au nevoie de un spațiu mult mai mare în care să locuiască împreună cu toți copiii”. Chiar dacă apartamentul din New York era unul impresionant, el nu era atât de spațios ca să îi poată găzdui și pe gemenii lui Lopez, Max și Emma, în vârstă de 10 ani, și Natasha, 14 ani, și Ella, 10 ani, fiicele lui Alex Rodriguez.

Interesant este și faptul că cei doi au scos la vânzare și locuințele personale. Jennifer Lopez vrea să renunțe la penthouse-ul ei din New York, iar Alex la casa pe care o are în Los Angeles. Se pregătesc oare cei doi de cumpărarea unei locuințe comune în care să locuiască împreună cu cei patru copii?

Citește și:
Jennifer Lopez ne surprinde cu un nou videoclip în care apare alături de fiica ei, Emme, în vârstă de 10 ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people