Motivul emoționant pentru care Prințul Harry i-a dăruit Prințului William inelul de logodnă al mamei lor, Prințesa Diana

Prințul Harry i-a dăruit Prințului William inelul de logodnă al mamei lor, Prințesa Diana, pentru ca acesta să-l ofere lui Kate Middleton, iar motivul pentru care a făcut acest lucru este emoționant.

Motivul emoționant pentru care Prințul Harry i-a dăruit Prințului William inelul de logodnă al mamei lor, Prințesa Diana

În urmă cu opt ani, Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton și i-a oferit inelul de logodnă al mamei sale, Prințesa Diana. Puțini știu însă că William nu ar fi avut acel inel dacă Prințul Harry nu ar fi renunțat la el.

Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, a declarat în cadrul documentarului din 2017 „The Diana Story”-Amazon Prime că inelul Prințesei de Wales a ajuns inițial la Prințul Harry după moartea mamei sale, iar acesta a decis să facă un gest emoționant.

Burell a explicat și cum a ajuns inelul la Harry în cadrul unui interviu cu Express. Astfel, William și Harry au putut să își aleagă în 1997 un obiect personal care a aparținut Prințesei Diana. Prințul William a fost întrebat primul ce și-ar dori, iar el a ales ceasul Cartier pe care mama sa l-a primit la cea de-a 21 aniversare de la tatăl ei. Apoi Prințul Harry a fost întrebat ce își dorește și el a ales inelul de logodnă. El i-a spus lui Burell, „Îmi amintesc când o țineam pe mama de mână când eram un băiețel și acel inel mă rănea mereu pentru că era atât de mare”. Așa că Burell i-a dat inelul lui Harry.

Aproape zece ani mai târziu, William și Harry au vorbit împreună despre decizia a o cere în căsătorie pe Kate. „Harry i-a spus lui William: ‘Nu ar fi potrivit să poarte inelul mamei?”, a povestit Burrell. „Astfel acel inel va sta într-o zi pe tronul Angliei. Harry a renunțat la comoara lui prețioasă. Singurul lucru pe care l-a păstrat de la mama lui, l-a dat fratelui său. Acest gest este altruist, bun și e exact așa cum era și Diana”, a adăugat Burrell.

Deși el a renunțat la inel în favoarea fratelui său, Prințul Harry s-a asigurat că și inelul lui Meghan este special. El a explicat în interviul oferit după logodnă că inelul conține două diamante din colecția personală a Prințesei Diana, „pentru a ne asigura că ea este alături de noi în această călătorie nebunească”.

Citește și:
Meghan Markle a primit o poreclă legată de Prințesa Diana din partea apropiaților familiei regale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people