Moștenitoarea Topshop va avea un copil cu cel mai HOT infractor al Americii

Chloe Green, fiica miliardarului Philip Green și moștenitoarea Topshop, a fost fotografiată în timpul unei vacanță romantice alături de iubitul ei, Jeremy Meeks.

Moștenitoarea Topshop va avea un copil cu cel mai HOT infractor al Americii

De când au debutat zvonurile cu privire la faptul că Chloe Green este însărcinată cu primul copil împreună cu iubitul ei, Jeremy Meeks, tânăra a fost discretă. Cei doi și-au petrecut marea parte a timpului într-un apartament din Monaco, unde Philip Green deține un penthouse de 7 milioane de lire sterline.

Săptămâna aceasta, cuplul a fost văzut bucurându-se de o vacanță pe iahtul tatălui fetei. Moștenitoarea lanțului de magazine Topshop, care are 27 de ani, așteaptă să nască în luna iunie. Aceasta nu s-a sfiit să își prezinte formele într-un bikini cu bandeau de un verde smarald, ce făcea un contrast frumos cu pielea ei bronzată.

Viitoarea mămică părea să se simtă bine alături de iubitul ei de 34 de ani, cu care a început o relație de anul trecut. Subiectul a fost unul extrem de controversat în acel moment, acesta fiind atunci căsătorit cu Melissa Meeks, cu care are și un copil.

În ciuda acestei drame, Jeremy, care și-a câștigat porecla de „Condamnatul Sexy' după ce o poză făcută de Poliția Stockton a devenită virală pe social media, pare să se simtă bine alături de iubita sa.
Acesta și-a arătat corpul bine făcut în timp ce se bronza, purtând un short gri.

La începutul acestei luni, Jeremy Meeks, care a fost și model de lenjerie masculină a declarat că „nu poate fi mai fericit' să fie tată pentru a doua oară.

Citește și:
Principala regulă pe care Jessica Biel și Justin Timberlake o respectă pentru a avea o căsnicie fericită

Text: Andreea Teodorescu
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people