Momentul în care Prințul Charles și-a dat seama că e eclipsat de Prințesa Diana

Chiar dacă Prințul Charles era moștenitorul tronului, oamenii își doreau, mai degrabă, să o vadă pe Prințesa Diana.

Momentul în care Prințul Charles și-a dat seama că e eclipsat de Prințesa Diana

După ce Prințul Charles și Prințesa Diana au avut nunta în iulie 1981, Charles și-a dat seama că tânăra timidă de 20 de ani cu care s-a căsătorit s-a adaptat destul de repede la tot ceea ce înseamnă lumina reflectoarelor și a crescut în popularitatea publicului.

Prințesa Diana a devenit una dintre cele mai fotografiate persoane, dar și o persoană despre care se vorbea foarte des, iar atunci Charles s-a simțit pus în umbră.

Elizabeth Anson, organizatoare de evenimente și o verișoară a Reginei, a dezvăluit faptul că „Diana s-a transformat, într-un mod elegant, într-o frumusețe orbitoare”. Atunci când cei doi au fost în vizită în Wales, în noiembrie 1982, a fost momentul în care Prințul Charles și-a dat seama că „oamenii au venit să o vadă pe soția mea, și nu pe mine”.

Faima de care Diana se bucura nu s-a terminat. În biografia neautorizată a Prințului de Wales, Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles', autorul Tom Bower pretinde că Charles se simțea uzurpat' de cei din familia Middleton și „izolat' de nepoții săi, Prințul George și Prințesa Charlotte, atunci când Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au decis să petreacă Crăciunul alături de părinții ei în loc cu ceilalți membri ai familiei regale și și-au stabilit reședința la mile distanță de casa lui, loc în care ar fi putut să-și păstreze privată viața personală. Charles i-a văzut pe Kate și William cum au devenit noile staruri și se temea că este eclipsat din nou'.

Cu toții știm faptul că Prințesa Diana era numită Regina din inimile oamenilor' deoarece, încă de la început, a avut o relație destul de strânsă cu oamenii și a ales să interacționeze cu ei, deși nu-i era permis acest lucru de către casa regală.

Citește și:
De ce crede Prințul William că Prințesa Diana ar fi fost o bunică îngrozitoare'?

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people