Modul surprinzator in care o femeie obisnuita a devenit printesa

Cine a zis ca nu iti intalnesti alesul si, mai ales, un print intr-un club, ar trebui sa citeasca povestea acestei femei.

Modul surprinzator in care o femeie obisnuita a devenit printesa

Pentru o femeie din Statele Unite o simpla seara petrecuta alaturi de prietenele sale s-a transformat intr-un eveniment care avea sa ii schimbe viata.

Ariana Austin, in varsta de 33 de ani, era alaturi de o prietena atunci cand Joel Makonnen a incercat sa vorbeasca cu ele in clubul Pearl din Washington. Acesta le-a spus fetelor ca arata „ca o reclama pentru Bombay Sapphire”, potrivit The New York Times. Totodata, el si-a dat seama cat de importanta este Ariana, spunandu-i si ei ca si-a dat seama ca vorbeste cu iubita lui.

Ariana, in varsta de 21 de ani in seara intalnirii, nu stia care era statutul lui Makonnen, acesta fiind de fapt Printul Yoel, stranepotul lui Jaile Selassie, ultimul imparat al Etiopiei. Aceasta avea la randul ei are o descendenta impresionanta, bunicul din partea mamei ocupand in trecut o pozitie importanta in Georgetown, Guyana.

Cei doi au devenit prieteni si au petrecut foarte mult timp impreuna, insa, desi se iubeau, au preferat sa astepta 12 ani pentru a se casatori. Motivul este unul simplu: cei doi si-au dorit o cariera de succes, asa ca au preferat sa astepte sa isi termine studiile si apoi sa faca pasul cel mare.

Un moment amuzant din relatia celor doi a fost chiar cererea in casatorie, care nu a decurs conform planului. Joel a decis sa o ceara in casatorie pe Ariana in 2014, de Valentine’s Day. Acesta a mers la ea, insa din cauza emotiilor a batut prea tare in usa, iar acest lucru a speriat-o pe iubita lui. Ariana a crezut ca sunt hoti, asa ca i-a sunat pe parintii ei.

„Ea a crezut ca cineva incearca sa sparga locuinta si de fapt era saracul baiat care incerca sa o ceara in casatorie”, a declarat tatal Arianei.

Cei doi s-au casatorit luna trecuta si potrivit postarilor publicate de prietenii acestora, Ariana si Joel sunt perfecti impreuna. Acestia se completeaza si lucreaza impreuna in scopuri caritabile, dorind chiar sa faca un film biografic despre bunicul lui Joel.

Citeste si:
Cum arata o nunta de milioane de dolari in Rusia

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people