Modul în care Gwyneth Paltrow a pășit la Premiile EMMY 2019 a lansat cele mai amuzante comentarii

Gwyneth Paltrow a purtat o ținută Valentino foarte apreciată, însă se pare că această rochie i-a provocat mici probleme pe scenă.

Modul în care Gwyneth Paltrow a pășit la Premiile EMMY 2019 a lansat cele mai amuzante comentarii

Gwyneth Paltrow nu a fost nominalizată la Premiile EMMY, însă ea a reușit să atragă atenția tuturor prin modul în care a pășit pe scenă. Actrița a prezentat câștigătoarea categoriei pentru Cea mai bună actriță într-un serial dramă, însă drumul până la microfon pare că a fost o adevărată provocare.

via GIPHY

Gwyneth a purtat o ținută vintage Valentino, care a fost foarte apreciată, însă se pare că acest model de rochie i-a provocat mici neplăceri, fiind destul de dificil să meargă normal. Actrița a făcut pași mici până la microfon, iar acest lucru a stârnit o mulțime de comentarii amuzante.

„Atunci când merg din pat la frigider având o pătură pe mine”, „Felicitări tuturor celor care au câștigat un EMMY, însă cea mai bună apariție pe scenă este cea a lui Gwyneth Paltrow”, „Gwyneth mă poate lovi cu pantofii ei, aș fi recunoscătoare, mersul ei este adorabil”, au fost câteva din cele mai amuzante comentarii lăsate de fani.

Deși poate această rochie i-a adus mici probleme, Gwyneth a arătat perfect alături de soțul ei, Brad Falchuck, acesta aplaudând cu emoție momentul în care actrița pășește pe scenă.

 

View this post on Instagram

 

For my dear @realmrvalentino because I could not be with you tonight… @bradfalchuk and i love you #valentino1963

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Citește și:
Cele mai spectaculoase ținute de la afterparty-urile de la Premiile Emmy 2019

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people