Modul amuzant în care Ryan Reynolds a sărbătorit ziua de naștere a soției lui, Blake Lively

Este cunoscut faptul că relația dintre Ryan Reynolds și Blake Lively este una plină de momente amuzante și cei doi obișnuiesc să le împărtășească cu fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare.

Modul amuzant în care Ryan Reynolds a sărbătorit ziua de naștere a soției lui, Blake Lively

Ryan Reynolds a sărbătorit ziua de naștere a lui Blake Lively – care a împlinit 32 de ani – în maniera în care ne-am fi așteptat de la el: glumind public pe seama soției lui.

Actorul a postat pe contul său de Instagram o galerie cu mai multe imagini în care apare alături de Blake Lively, însă niciuna dintre imagini nu este favorabilă actriței, ea apărând fie cu ochii închiși, fie în ipostaze deloc flatante, fie imaginile sunt mișcate sau Lively abia apare în ele. Descrierea galeriei a fost una simplă, actorul spunând doar „La Mulți Ani, @blakelively”. Actrița nu a răspuns încă acestui tribut pe care i l-a adus soțul ei, însă cunoscând dinamica celor doi, este doar o chestiune de timp.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday, @blakelively.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Lively nu a fost foarte prezentă în atenția publicului în ultimele luni. Actrița și soțul ei urmează să devină în curând părinți, pentru a treia oară, ei dezvăluind acest lucru în luna mai la premiera filmului Detective Pikachu. Blake Lively și Ryan Reynolds au o viață de familie discretă, așadar nu este deloc surprinzător că au așteptat destul de mult timp pentru a anunța că vor deveni din nou părinți. Cei doi au împreună două fiice, James, în vârstă de 4 ani și Inez, în vârstă de 2 ani.

 

View this post on Instagram

 

PokeMOM…. Out now.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Faptul că Blake și Ryan vor avea din nou un copil nu este deloc surprinzător, având în vedere declarația actriței din anul 2016, când a precizat că atât ea, cât și soțul ei, își doresc o familie numeroasă: „Sunt unul dintre cei cinci copii. Soțul meu este unul dintre cei patru, așadar suntem în mod oficial o familie mare. Puteți merge pe site-ul nostru și vă vom da o parte din copiii noștri”.

Citește și:
Ryan Reynolds, declarații amuzante despre viața lui sexuală cu Blake Lively

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people