Modelul preferat al Rihannei, Slick Woods, vorbește despre lupta cu cancerul de piele

Slick Woods, imaginea campaniei liniei de produse cosmetice a Rihannei, Fenty Beauty, a dezvăluit faptul că are cancer de piele.

Modelul preferat al Rihannei, Slick Woods, vorbește despre lupta cu cancerul de piele

Modelul Slick Woods, care a defilat în cadrul prezentării colecției de lenjerie intimă Savage x Fenty, a recunoscut printr-un mod cu adevărat neașteptat că face chimioterapie și că se confruntă cu o formă de cancer în stadiul trei.

Slick, sau pe numele ei real Simone Thompson, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de la o petrecere, însoțită de următorul text: „Așa mă simt în privința chimioterapiei și sunt alături de cei care trec prin asta.” Ea a dezvăluit faptul că are cancer de piele în stadiul trei, ceea ce înseamnă că există o probabilitate extrem de mare de a se răspândi și asupra altor organe ale corpului.

Melanomul reprezintă cea mai severă formă de cancer, iar dacă este depistat la timp, acesta poate fi tratat în proporție de 90%. Este esențial să te protejezi împotriva razelor ultraviolete și să conștientizezi că este important să îți investighezi în mod regulat alunițele. Printre cauzele care favorizează apariția melanomului se numără genetica, expunerea excesivă la razele ultraviolente, alimentația, stresul și poluarea. De asemenea, depistat la timp, trebuie acționat destul de repede deoarece celulele canceroase se pot multiplica extrem de ușor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

How I feel about chemotherapy, shout out to everyone that gotta go through it #atleastimalreadybald

O postare distribuită de @ slickwoods pe

Slick are doar 23 de ani, iar ea a vrut să puncteze faptul că nu vrea să se simtă o victimă: „Nu mă mai tratați ca pe o victimă”, a scris Slick pe Instagram. După ce a postat acest mesaj, ea a primit foarte multe mesaje de încurajare, inclusiv de la prieteni apropiați, precum Taraji P Henson, actrița din serialul Empire, care i-a spus următoarele: „Ești deja la un alt nivel și ești mult mai puternică. Te ador.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Modern day Gia without the drugs #justcrazy where does everyone go when they have to go' I thought I told yall Im not no victim

O postare distribuită de @ slickwoods pe

Slick Woods a devenit cunoscută după ce a defilat pentru Rihanna în cadrul prezentării Savage x Fenty. La momentul acela, ea era însărcinată. După show, ea a ajuns la spital și l-a născut pe fiul ei, Saphir. De asemenea, ea a apărut și pe coperta revistei ELLE UK în luna iulie a anului 2018, unde a oferit un interviu în care a povestit despre cum vede viața de mamă și că nu se aștepta să dea vreodată naștere: „La 14-15 ani, nu mă gândeam niciodată că voi deveni mamă, că voi fi atât de fericită să am un copil. Poți trece în viață peste traumele pe care le ai având un copil. Toate aceste momente speciale de care nu ai parte, toate aceste îmbrățișări și săruturi, le trăiesc alături de fiul meu. Oferindu-i copilului tău educația de care el are nevoie, te vindeci și pe tine.”

Slick a devenit apreciată datorită autencității de care dă dovadă. Ea a vorbit deschis și despre sexualitate, dar și despre prejudecățile la care este supusă: „Când vine vorba de sexualitate și ești persoană publică, trebuie să faci o alegere. Trebuie să alegi fie alb, fie negru. Însă eu îmi doresc să aleg gri.”

Viața ei nu a fost una ușoară deoarece la vârsta de doi ani, ea s-a mutat împreună cu mama ei în Venice Beach, iar când avea patru ani, mama ei a fost închisă pentru ucidere din culpă și a trebuit să crească alături de bunica ei. Ulterior, bunica ei a divorțat și a trebuit să învețe încă de la o vârstă fragedă să se descurce singură. „Nu aveam nimic. Înveți cum să supraviețuiești, să fii ok să nu ai nimic. Și înveți cum să îți folosești energia pentru a-i face și pe ceilalți să accepte cum să supraviețuiască să nu aibă nimic.” Slick a urmat cursurile unei școli din Santa Monica, însă la vârsta de 17 a renunțat și a fost în închisoare timp de doi pentru consum de droguri.

Citește și:
Sia dezvăluie că suferă de o boală neurologică rară

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people