Modelul italian Bianca Balti s-a casatorit

Modelul italian Bianca Balti s-a casatorit pe 1 august intr-un ranch din California, iar imaginile demonstreaza ca aceasta a avut o nunta impresionanta.

Bianca Balti s-a casatorit cu Matthew McRae, marti, 1 august, iar evenimentul a avut loc intr-un ranch din Laguna Beach, California.

Bianca Balti este unul dintre cele mai cunoscute modele din Italia si, totodata, o prezenta importanta in toate show-urile de moda Dolce&Gabbana. Pentru nunta sa, ea a ales sa poarte o rochie de mireasa din dantela Dolce&Gabbana, aratand cat de apropiata este de fondatorii casei de moda, acestia nelipsind de pe lista invitatilor. Stefano chiar a postat o fotografie cu Bianca, aceasta colaborand cu brandul pentru campanii si prezentari de moda timp de mai bine de 10 ani.

Bianca a ales un buchet de dafini, iar frumusetea ei a fost laudata in fiecare postare de pe Instagram. Alaturi de ea au fost si cele doua fiice, Mia McRae, in varsta de 2 ani, si Matilde Lucidi, in varsta de 10 ani, aceasta fiind fiica modelului din casnicia anterioara, cea cu fotograful Christian Lucidi.

Citeste si:
Show-ul Dolce & Gabbana de astazi va scrie o pagina importanta in istoria modei

Bianca Balti este considerata in continuare un model de succes, iar aceasta si-a lansat in luna iunie si o colectie de costume de baie.

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people