Mischa Barton are un nou iubit… tanar, frumos si foarte bogat

Actrita Mischa Barton are un nou iubit: James Abercrombie, un australian care a mostenit o avere de 574 milioane de dolari.

Mischa Barton are un nou iubit… tanar, frumos si foarte bogat

Noua cucerire a actritei Mischa Barton nu este doar un barbat atragator. Este, de asemenea, un australian nativ, un model, dar si mostenitorul unei fabuloase averi, una dintre cele mai mari din lume.

James Abercrombie este fiul lui Andrew Abercrombie, un fost trezorier pentru Victorian Liberal Party si mostenitorul unei averi de „doar” 574 milioane de dolari.

Cei doi indragostiti s-au intalnit la o petrecere in Los Angeles, iar relatia lor a fost confirmata de catre agentia de modelling la care este James, Bucknall Management/FRM Model Management.

Stephen Bucknall, directorul agentiei, declara pentru „Daily Mail”: „James se intalneste in prezent cu celebra actrita Mischa Barton”. Stephen a povestit pe scurt povestea dintre cei doi: „James si Mischa s-au intalnit la o petrecere in Los Angeles acum o luna. Apoi ei au plecat intr-o mini-calatorie in Franta. Acum el s-a intors in Los Angeles si ei isi petrec mult timp impreuna.”

Se pare ca aflam doar vesti bune despre Mischa. Era si timpul, nu credeti? Dupa perioada problematica prin care a trecut, aceasta relatie parca e exact ce avea nevoie in viata ei. Nu numai ca aceasta, cu ceva timp in urma, a fost internata volunar, de ziua ei, din cauza GHB-ului, mai bine spus, „drogul violului”, dar a fost si intr-un conflict puternic cu fostul ei iubit.

James Abercrombie nu a fost nici el ferit de probleme, asta pentru ca anul trecut, tatal sau a fost jefuit de bijuterii in valoare de un milion de dolari. Din fericire, familia lui a plecat inainte cu o zi intr-o calatorie, asa ca cei ce au creat aceste pagube nu i-au putut rani.

Citeste si:
Gwyneth Paltrow recunoaste ca nici ea nu intelege intotdeauna ce se posteaza pe Goop

Text: Teona Tomoiaga
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people