Miranda Kerr a devenit mamă pentru a treia oară

Miranda Kerr a devenit mamă pentru a treia oară, modelul anunțând pe Instagram și numele bebelușului.

Miranda Kerr a devenit mamă pentru a treia oară

Miranda Kerr a născut cel de-al treilea copil, anunțul fiind făcut de model pe Instagram.

Acesta este cel de-al doilea copil pe care îl are alături de Evan Spiegel, CEO și co-fondator Snapchat. În postarea de pe Instagram, Miranda a dezvăluit că au devenit părinții unui băiețel, iar numele lui este Myles.

„Suntem compleșiți de bucuria adusă de venirea pe lume a lui Myles și apreciem cuvintele frumoase și urările primite în această perioadă de la toată lumea. Nu am putea fi mai entuziasmați de sosirea fiului nostru în familie”, a scris fostul model Victoria’s Secret.

O sursă apropiată modelului a declarat pentru E! News că totul a decurs perfect. „Totul a decurs perfect la naștere și ei sunt fericiți să ajungă acasă. Știau că va fi un al treilea băiat, așadar erau foarte pregătiți. Nu au avut nevoie de foarte multe lucruri având în vedere că Hart este atât de mic. Acum o pot lua de la capăt.”

Miranda Kerr a anunțat că este însărcinată tot pe Instagram, în luna martie. Aceasta nu a dezvăluit sexul copilului până la naștere, explicând că aceasta a fost dorința soțului ei. „Știm deja, dar nu spunem tuturor. Soțul meu este ‘Domnul Intimitate’ și trebuie să respect asta”, a declarat ea pentru o publicație internațională.

Miranda Kerr și Evan Spiegel s-au căsătorit în mai 2017 și mai au împreună un fiu, Hart Spiegel, în vârstă de un an. Modelul australian mai are un copil, Flynn Christopher Bloom în vârstă de 8 ani, împărțind custodia cu fostul ei soț, Orlando Bloom.

Sursa citată de E! News a dezvăluit că Flyn este „încântat să fie un frate mai mare din nou” și se poartă foarte frumos cu frații săi.

Pe perioada sarcinii Miranda Kerr a participat la evenimente, iar la lansarea unui nou produs din gama de produse cosmetice pe care o deține, aceasta a invitat-o și pe logodnica fostului ei soț, Katy Perry.

 

View this post on Instagram

 

Thanks for shining bright with me @katyperry & Angela 💛🧡💖 @koraorganics #NoniBright

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Citește și:
Ce crede Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom, despre logodna acestuia cu Katy Perry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people