Millie Bobby Brown își petrece timpul liber cu Shiloh și Zahara, copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie

Millie Bobby Brown, starul din „Stranger Things" are noi prieteni faimoși. Actrița în vârstă de 14 ani își petrece timpul liber cu fiicele lui Brad Pitt și ale Angelinei Jolie, Shiloh și Zahara.

Millie Bobby Brown își petrece timpul liber cu Shiloh și Zahara, copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie

Millie Bobby Brown a fost fotografiată la începutul acestei săptămâni luând cina cu fiicele lui Brad Pitt și ale Angelinei Jolie, Shiloh, în vârstă de 12 ani, și Zahara, în vârstă de 14 ani. Încă nu este cunoscut modul în care cele trei prietene s-au cunoscut. Conform publicației The Blast, copiii ar fi în grija lui Brad Pitt, din moment ce mama lor, Angelina Jolie, se află în afara țării pentru o cauză umanitară.

Brad Pitt a fost în centrul atenției în această săptămână, după ce și-a făcut apariția la ziua de naștere a fostei sale soții, Jennifer Aniston. „Jen a vorbit foarte puțin cu Brad. L-a îmbrățișat și i-a mulțumit pentru prezență”, le-a spus o sursă celor de la Us Weekly.

Copiii celor doi actori au fost foarte rar surprinși în prezența prietenilor. De obicei, aceștia sunt văzuți împreună cu ceilalți frați și alături de unul dintre părinți. Recent, Angelina Jolie i-a însoțit pe gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 10 ani, la o sală de escaladă, după care a petrecut timp cu Shiloh la cumpărături de hrană pentru animale. „Vine aici foarte des. Are foarte multe animale. Își aduce copiii, câteodată cu bodyguard, câteodată fără. De obicei, stă în jur de 30 de minute, chiar mai mult. Este foarte, foarte drăguță”, le-a spus un angajat al magazinului celor de la HollywoodLife.

Citește și:
Justin Bieber suferă de depresie și nu, nu are nicio legătură cu faptul că s-a căsătorit

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people