Milla Jovovich așteaptă cel de-al treilea copil și vorbește despre pierderea unei sarcini

Familia Millei Jovovich se mărește!

Milla Jovovich așteaptă cel de-al treilea copil și vorbește despre pierderea unei sarcini

Ieri, Milla Jovovich a postat pe contul personal de Instagram o fotografie prin care anunță că așteaptă cel de-al treilea copil cu Paul W.S. Anderson. „Însărcinată din nou. După ce am aflat că sunt însărcinată acum 13 săptămâni, am avut niște sentimente contradictorii, de la bucurie completă la teroare. Din cauza vârstei mele și pierderea ultimei sarcini nu am vrut să mă atașez de acest potențial copil prea repede. Acest lucru nu a fost, în mod evident, prea distractiv, iar ultimele câteva luni am trăit pe ace împreună cu restul familiei, așteptând rezultate diferite ale testului și petrecând mult timp în birourile doctorilor. Mulțumesc Domnului că suntem bine și am aflat că am fost binecuvântați cu încă o fetiță. Oricum, urați-mi mie și copilului mult noroc! Vă trimit multă dragoste și vă voi ține la curent cu progresul meu”, a scris actrița în mesaj.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Knocked up again. After I found out I was pregnant 13 weeks ago, I had a mixture of feelings ranging between complete joy and utter terror. Because of my age and losing the last pregnancy I didnt want to get attached to this potential baby too quickly. That was obviously not fun and the last few months have been my family and I living on pins and needles waiting for a slew of different test results to come in and spending most of our time in doctors offices. Thank goodness were in the clear AND we found out that weve been blessed with another girl! Anyway, wish me and my baby luck! I send you all a lot of love and Ill keep you posted on my progression! Xoxo m❤️

O postare distribuită de Milla Jovovich (@millajovovich) pe

În luna mai a acestui an, mai multe celebrități au vorbit despre avort pe rețelele sociale, însă una dintre cele mai triste experiențe este cea a actriței Millei Jovovich, care a povestit că a fost obligată să facă avort de urgență în urmă cu câțiva ani. Jovovich a postat un selfie pe Instagram, începând prin a scrie că, în mod normal, nu îi face plăcere să vorbească despre politică, însă a fost forțată de împrejurări după ce recenta „heartbeat bill' (legea bătăii inimii) a fost semnată de guvernatorul Brian Kemp în Georgia.

„Am trecut printr-un avort de urgență în urmă cu doi ani. Eram însărcinată în patru luni și filmam în Europa de Est. Am intrat în travaliu înainte de termen și mi s-a spus că trebuie să fiu trează pe tot parcursul procedurii. A fost una dintre cele mai groaznice experiențe prin care am trecut. Încă am coșmaruri. Eram singură și fără ajutor', a povestit Milla.

Citește și:
Dakota Johnson vorbește despre schimbarea făcută și dezamăgirea fanilor

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people