Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anulat nunta și s-au despărțit

Deși formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anulat nunta și s-au despărțit

O sursă apropiată celor doi a povestit faptul că Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anulat nunta din cauza lui Miley, care nu ar fi pregătită să aibă copii.

Starul din Hunger Games', în vârstă de 28 de ani, și-ar fi dorit să devină tată, însă Miley, în vârstă de 25 de ani, nu ar fi încă pregătită pentru acest pas.

'El vrea copii, dar acest lucru nu e tocmai potrivit pentru Miley, care n-are planuri în acest sens. El e sfâșiat de durere. Miley a anulat planurile pentru nuntă, iar Liam s-a săturat. N-au mai fost împreună în ultima perioadă', a mărturisit o sursa apropiată celor doi.

Sursa a adăugat faptul că ea nu și-ar fi dorit de fapt să se mărite. 'Era vizibil faptul că Miley nu-și dorea acest lucru, toată lumea observa acest lucru, mai puțin Liam. Familia lui l-a avertizat, dar el încă mai avea o speranță că lucrurile se vor schimba. Acum are inima sfâșiată.'

Anul trecut, Miley a declarat faptul că nu este o prioritate pentru ea să se mărite. Nu mă văd căsătorită. Am 24 de ani. Îmi doresc să-mi trăiesc viața. Am mult prea multe de făcut înainte să mă mărit', a spus ea pentru The Sun.

Chiar au existat câteva zvonuri legate de o posibilă nuntă, la casa ei din Malibu, California. La momentul respectiv, o sursă a declarat faptul că: Vecinii nu au nicio dovadă că a fost nuntă. Erau copii peste tot în jurul lor. A fost o nuntă într-un stil hippie”.

Săptămâna trecută, Miley și-a luat prin surprindere fanii și a sters toate pozele de pe contul personal de Instagram. Cu toate acestea, nu se știe dacă a făcut acest lucru din cauza problemelor din relație.

Ultima poză a lui Liam de pe Instagram era una cu el cântând la saxofon. La descriere el a spus: Cred că pot spune că m-am reapucat să cânt la saxofon. Glume de tată. (Nu chiar tată).'

Miley a confirmat logodna în timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres, după ce a fost felicitată chiar de Ellen. Este destul de ciudat pentru că este un inel real, iar toate bijuteriile mele sunt făcute din jeleuri și vată de zahăr. Liam chiar se întreabă de ce nu-l port tot timpul. Iar eu îi spun că nu este tocmai stilul meu, dar îl port pentru că îl iubesc'. Ea a recunoscut că locuiesc împreună, în ciuda faptului că sunt destul de discreți în legătură cu povestea lor de dragoste.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song' în anul 2009. Un an mai târziu deja formau un cuplu. Miley și Liam și-au anunțat logodna în 2012, când Miley avea doar 19 ani, însă la un an distanță s-au despărțit. În 2016 s-au împăcat, iar atunci Miley a fost fotografiată purtând din nou inelul.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit și împăcat de mai mult ori de-a lungul timpului. Cine știe, poate și de această dată se va întâmpla la fel!

Citește și:
Kylie Jenner și Travis Scott vorbesc despre relația și copilul lor în primul interviu acordat împreună

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people