Miley Cyrus și Kaitlynn Carter s-au despărțit

Miley Cyrus și Kaitlynn Carter au decis să se despartă, la doar două luni de când s-au afișat pentru prima dată împreună, după despărțirea lui Miley Cyrus de Liam Hemsworth.

Miley Cyrus și Kaitlynn Carter s-au despărțit

Chiar dacă relația dintre Miley Cyrus și Kaitlynn Carter părea să fie una de lungă durată, cele două au decis să se despartă, după aproape două luni de când au fost văzute împreună.

Cele două nu au făcut până acum nicio declarație, însă un apropiat de-al lor a vorbit despre relația lor. „Miley și Kaitlynn nu mai formează un cuplu. Ele au fost una lângă cealaltă în anumite momente mai grele, dar au decis împreună că este mai bine să rămână prietene”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

Vestea vine după ce Miley și Kaitlynn au fost surprinse de mai multe ori împreună, chiar purtând și ținute asortate, pe străzile din New York, dar și din Los Angeles. Miley Cyrus a trecut destul de repede peste despărțirea de Liam Hemsworth, la aproape un an de când s-au căsătorit și zece ani de când erau într-o relație.

Miley Cyrus și Kaitlynn Carter au fost surprinse pentru prima dată sărutându-se pe data de 10 august, în timpul unei excursii în Italia. La vederea acelor imagini, Liam s-ar fi simțit rănit, mai cu seamă că Miley și Liam aveau discuții referitoare la o pauză în relație. „Miley își dorea o pauză și a realizat că era nefericită. Părinții lui Miley au fost alături de ea. Ei vor să o vadă fericită,” a declarat o sursă apropiată celor doi.

„Liam o iubește pe Miley și este rănit, dar el este conștient de ceea ce a făcut ea. Cei doi s-au despărțit de puțin timp', a declarat o sursă pentru ET, imediat după ce Miley și Liam au anunțat că s-au despărțit.

La puțin timp după ce s-au afișat împreună, Miley Cyrus și Kaitlynn Carter s-au mutat împreună. O sursă a declarat pentru People faptul că cele două sunt extrem de fericite. „Ele stau împreună și sunt foarte fericite. Miley se descură foarte bine. A trecut peste despărțire. Nu are niciun regret. Iubește să fie cu Kaitlynn.'

Citește și:
Kylie Jenner neagă zvonurile privind despărțirea de Travis Scott într-un mod inedit

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people