Miley Cyrus și Cody Simpson și-au făcut tatuaje împreună

Putem spune că relația dintre Miley Cyrus și Cody Simpson a trecut la un alt nivel, iar de această dată cei doi și-au făcut tatuaje împreună.

Miley Cyrus și Cody Simpson și-au făcut tatuaje împreună

Relația dintre Miley Cyrus și Cody Simpson este tot mai serioasă, iar dovadă stă faptul că cei doi au dezvăluit pe Instagram tatuajele pe care și le-au făcut împreună.

Cody Simpson a ales să își tatueze pe piept un craniu, în care sunt două oase încrucișate. El le-a arătat fanilor de pe Instagram noul tatuaj printr-o poză extrem de hot, alături de Miley Cyrus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

papillon

O postare distribuită de Cody Simpson (@codysimpson) pe

Cu această ocazie, fanii au putut observa și noul tatuaj pe care îl are Miley, mai exact o inimă pe brațul stâng.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tat Queen / King 👸🏼🤴🏼@billyidol @perri.lister

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

Cei doi și-au făcut aceste tatuaje chiar după ce Miley l-a numit pe Cody „iubitul” ei, iar o sursă apropiată lor a declarat pentru Entertainment Tonight faptul că cei doi nu au planuri să aibă o relație exclusivă, mai ales după ce Miley a trecut prin două despărțiri, cea de Liam Hemsworth și ulterior de Kaitlynn Carter. 

„Ei vor doar să se distreze și sunt deschiși și sinceri unul cu celălalt în legătură cu asta. Miley și Cody vorbesc despre orice. Ei sunt foarte apropiați și se simt confortabili să își împărtășească lucruri din viața lor”, a declarat o sursă.

Citește și:
Un video postat de Cody Simpson cu Miley Cyrus pe Instagram a stârnit controverse

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people