Mila Kunis și Ashton Kutcher trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste

Povestea de dragoste dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher este dovada că destinul lucrează neîncetat pentru a-și îndeplini misiunea.

Mila Kunis și Ashton Kutcher trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste

Toamna trecută, într-un interviu, Mila a vorbit despre relația cu Ashton, afirmând că acesta nu i-a dat niciodată motive să se enerveze: „Soțul meu nu mă enervează, chiar nu o face. Nu știu dacă asta se va întâmpla mai târziu, suntem căsătoriți de doar câțiva ani. Cred că încă suntem în faza ‘lunii de miere’. Încă ne iubim foarte mult, cu fiecare zi care trece'.

Deși sunt căsătoriți de doar trei ani, povestea lor de dragoste a început acum aproape două decenii. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la filmările That 70s Show în anii ‘90, când Mila avea 14 ani, iar Ashton 19. Mai târziu, aceștia au susținut că, la acea vreme, nu erau atrași unul de celălalt. Cu toate astea, amândoi cred că povestea lor nu era destinată unei relații de scurtă durată. „Mă gândesc că fiecare dintre noi a trebuit să treacă prin niște situații în viață, pentru a deveni persoanele care suntem în prezent. Nu am fi fost niciodată împreună dacă nu ne-am fi maturizat, dacă nu ne-am fi schimbat', povestea Mila într-un interviu la radio, în 2016.

De-a lungul timpului, cei doi au păstrat legătura „Ne întrebam din când în când „Cum ești? Cum îți merge?' dar nimic mai mult'. Până în 2012, când Ashton Kutcher a stat în fața Milei Kunis la o decernare de premii. Ea a povestit că, îl admira din spate, iar când s-a întors și a văzut, de fapt, cine este bărbatul înalt și chipeș, a avut un sentiment foarte ciudat, pe care a încercat să-l îndepărteze. Tot Mila, amuzată de situație, își aduce aminte că Ashton a invitat-o la el acasă pentru a-i face cunoștință cu un prieten: „Am aflat mult mai târziu că soțul meu încerca să îmi aranjeze o întâlnire cu prietenul lui cel mai bun'. Acest lucru nu s-a întâmplat, bineînțeles. Mai mult decât atât, cei doi și-au petrecut seara împreună: „Ne-a fost clar amândurora că se vor întâmpla niște lucruri', a spus Kutcher. „După acea seară, am început să ne întâlnim, gândindu-ne că niciunul dintre noi nu se va căsători vreodată', a adăugat Kunis. Situația s-a schimbat însă după trei săptămâni, când au realizat că acordul lor nu v-a rezista, pentru că începeau să le fie teamă că se vor pierde unul pe celălalt. Sau cum Kunis a relatat succint: „Trei luni mai târziu locuiam împreună. În șase luni eram deja căsătoriți și aveam un copil'.

În prezent, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți și se gândesc că, la bătrânețe, iubirea lor va rămâne la fel: „Peste 60 de ani, când vom fi în scaune cu rotile, sper să fie exact lângă mine, făcându-mă să râd, pentru că cel mai frumos cadou pe care i-l poți face cuiva este râsul'.

Citește și:
Mila Kunis și Ashton Kutcher au luat o măsură extremă: își dezmoștenesc copiii

Text: Denisa Coman
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people