Mila Kunis, de nerecunoscut în noul ei film

Actrița Mila Kunis e de nerecunoscut în noul ei film, Four Good Days, pentru care s-a făcut blondă.

Mila Kunis, de nerecunoscut în noul ei film

Trailerul și afișul noului film al Milei Kunis, Four Good Days, au fost făcute publice săptămâna asta, iar actrița este de nerecunoscut. Celebra brunetă din Black Swan s-a vopsit blondă, păstrându-și rădăcinile închise la culoare, și asta nu este singura transformare prin care a trecut pentru noul ei rol.

Regizat de Rodrigo García, Four Good Days, spune povestea lui Molly, o femeie de 31 de ani care încearcă din greu să scape de dependența de droguri. Ea se luptă cu simptome de sevraj, străduindu-se în același timp să se ocupe de familia și de copiii ei pe care riscă să-i piardă. Glenn Close interpretează rolul mamei lui Molly, implorată de aceasta din urmă să o ajute să își revină. În ciuda a tot ceea ce a învățat în zece ani de dezamăgire, de tristețe și de furie, Deb mai face o ultimă încercare de a-și salva fiica de pericolele dependenței de heroină.


Filmul a avut premiera în iarnă la festivalul Sundance și se bazează pe articolul How’s Amanda? A Story of Truth, Lies and an American Addiction, publicat în Washington Post și scris Eli Saslow.

Născută în Ucraina în 1983 și vorbitoare fluentă de rusă, Mila Kunis s-a mutat în California împreună cu familia ei când avea șapte ani. Actrița, considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, are doi copii alături de soțul ei, Ashton Kutcher.

Împreună cu Luckiest Girl Alive, celălalt film la dezvoltarea căruia a lucrat în ultimii ani și pe care îl și produce, Four Good Days poate reprezenta o schimbare pe termen mai lung în cariera lui Kunis, cunoscută mai degrabă pentru rolurile ei din filme de comedie precum That ’70s Show, Ted sau Bad Moms.

Four Good Days e programat să se lanseze în cinematografele americane la finalul lui aprilie.

Citește și:
Natalie Portman dezvăluie cine sărută mai bine dintre Ashton Kutcher și Mila Kunis

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people