Mihai și Elwira Petre, dezvăluiri despre concursul Asia Express: „E frustrant și se simte frica”

Mihai și Elwira Petre au vorbit despre provocările și experiențele dificile pe care le-au întâmpinat în competiția Asia Express.

Mihai și Elwira Petre, dezvăluiri despre concursul Asia Express: „E frustrant și se simte frica”

Mihai și Elwira Petre au întâmpinat destul de multe dificultăți la Asia Express, în sezonul al patrulea. Filmările show-ului s-au încheiat, iar fanii emisiunii abia așteaptă vadă prin ce peripeții și aventuri au trecut concurenții.

Mihai și Elwira Petre au format o echipă la Asia Express și nu au fost ocoliți de provocările specifice competiției. Cei doi au făcut dezvăluiri despre experiențele întâmpinate acolo. „Asia Express este viața comprimată la maxim. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu „din lacrimă”, ci dintr-o „mare mizerie”, sincer. E intens! Pe mine nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur!”, a povestit Mihai Petre pentru a1.ro.

Soția lui Mihai Petre, Elwira, a vorbit despre provocările pe care le-au trăit pe parcursul emisiunii. „De foarte multe ori ne-am întâlnit cu un refuz, nu sunt oameni aici pe străzi, au o oră când intră în casă și nu mai ies, iar orașul este pustiu și-atunci îți este foarte greu să găsești cazare. De foarte multe ori, când trebuie să luăm autostopul, mașinile nu se opresc, toată lumea e precaută, se simte lucrul ăsta.”

Mihai Petre a adăugat că oamenii erau reticenți să îi primească în casele lor, având în vedere situația pandemiei. El a recunoscut că dificultățile le-a întâmpinat când a venit vorba să găsească transport și cazare. „E frustrant și se simte frica, încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: „OK, v-am fi luat în condiții normale, dar având în vedere coronavirusul, n-avem cum.” Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu”, a spus el pentru sursa citată anterior.

Dincolo de toate greutățile pe care el și soția lui le-au experimentat, Mihai Petre a declarat că această competiție l-a făcut să iasă din zona de confort și că în mintea lui va rămâne drept o amintire frumoasă. „Deja mă gândesc la un psiholog bun (…) Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd pentru că eu cred că pentru mine este primul și ultimul. Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort”, a mai spus Mihai Petre, pentru a1.ro.

Citește și:
Mădălina Ghenea, primele declarații despre rolul Sophiei Loren în House of Gucci

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people