Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare în meciul cu Elina Svitolina

Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare ce părea gravă în meciul cu Elina Svitolina de la Montreal. Medicii au intervenit de urgență, în urletele jucătoarei din România care au îngrozit spectatorii.

Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare în meciul cu Elina Svitolina

Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare în partida contra Elinei Svitolina de la Montreal. Sportiva româncă în vârstă de 30 de ani se afla în setul al treilea al meciului cu adversara din Ucraina. Accidentarea a survenit la doar câteva momente după ce Buzărnescu a atras atenția arbitrei asupra faptului că suprafața de joc începe să fie alunecoasă din cauza picăturilor de ploaie. Meciul nu a fost întrerupt, iar Mihaela s-a prăbușit doar minute mai târziu în spatele terenului, în țipete înfiorătoare.

Văzând că Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare, Elina Svitolina s-a grăbit să o ajute, consolând-o în permanență până la sosirea echipei de medici, oferindu-i gheață și așezându-i prosoape sub cap, într-un gest sportiv desăvârșit. „Am fost șocată să o văd cu asemenea dureri. Nu știam ce să fac pentru a o ajuta. E cea mai gravă accidentare pe care am văzut-o în carieră. Glezna creștea și se înroșea' – a fost declarația Elinei Svitolina după meci.

La câteva minute de la intervenția medicilor, sportiva din România a părăsit terenul de tenis cu piciorul în ghips, cu lacrimi în ochi, dar în uralele publicului care a încurajat-o. Pe parcursul nopții, ea a transmit un mesaj publicației Libertatea:„Mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine. Mâine voi afla mai multe'.

Deși spectatorii, dar și cei care au privit meciul la televizor au fost îngroziți de faptul că Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare care i-ar putea pune în pericol restul sezonului, postul TV Digi Sport a anunțat că Mihaela nu ar avea nici un os fracturat și că accidentarea i-ar fi provocat doar leziuni la nivelul ligamentelor de la glezna dreaptă.

Meciul din turul al doilea de la Montreal a fost primul câștigat de româncă după victoria de la San Jose, care i-a adus primul titlu WTA din carieră și a urcat-o pe locul 20 în clasamentul mondial. Vă ținem la curent cu orice știri legate de starea ei de sănătate.

Citește și:
Mihaela Buzărnescu înjură de mama focului, face un meci fabulos

Foto: Libertatea

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people