Michelle Obama a dezvăluit ce sfat i-ar da lui Meghan Markle

Michelle Obama este una dintre cele mai apreciate femei din întreaga lume. Aceasta a dezvăluit care este sfatul pe care i l-ar da lui Meghan Markle, Ducesa de Sussex.

Michelle Obama a dezvăluit ce sfat i-ar da lui Meghan Markle

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, știe cum este să preiei un rol public atât de important ca cel pe care îl are Meghan Markle.

De la căsătoria cu Prințul Harry, în mai 2018, Ducesa de Sussex s-a implicat activ și a primit numeroase responsabilități în familia regală. Desigur, toate aceste schimbări și reguli aduc o presiune uriașă, așa că că Michelle Obama are un sfat pentru Meghan Markle.

„La fel ca mine, Meghan probabil nici nu a visat ca va avea această viață și presiunea pe care o simți din partea ta, dar și din partea celorlalți poate fi covârșitoare. Așa că, cel mai bun sfat pe care i-l pot da este să își ofere timp și să nu se grăbească să facă totul”, a declarat Michelle Obama în ediția de ianuarie a revistei Good Housekeeping.

„Mi-am petrecut primele luni la Casa Albă îngrijorându-mă pentru fiicele mele, m-am asigurat că vor avea un început bun la școală și am încercat să îmi fac prieteni noi înainte de a începe o muncă mai ambițioasă. Cred că este ok – este bine să faci așa”, a continuat aceasta.

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite a declarat că Meghan, care va deveni mamă în 2019, va avea cel mai mare impact prin intermediul platformei ei, dacă face „ceva ce rezonează cu adevărat cu personalitatea ei”.

„În multe feluri, lucrurile sunt mai dificile pentru tinerele femei acum. Însă ceea ce mă inspiră este faptul că foarte multe tinere pe care le-am întâlnit câștigă în moduri incredibile. Spre deosebire de generația mea, ele nu sunt trase înapoi de mentalitatea societății care considera înainte că fetele și băieții nu pot face același lucru.”

„Acestea fac schimbări în sport, matematică, știință și tehnologie. Țin discursuri și nu doar în clase, ci și în public încă de mici. Am mare speranță în această generație de femei tinere”, a declarat Michelle Obama.

Citește și:
De ce nu o vei auzi niciodată pe Regină spunând că Meghan Markle este însărcinată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people