MET GALA: Cele mai memorabile și inedite ținute din istoria covorului roșu

MET GALA, eveniment considerat Oscarul industriei modei, reunește în fiecare an cele mai cunoscute personalități din cinematografie, muzică și, bineînțeles, modă.

După ce în 2020 evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, The Costume Institute a programat cea mai celebră strângere de fonduri pentru luna septembrie și a stabilit deja că următorul eveniment va avea loc în 2022, în prima zi de luni din luna mai, data obișnuită a petrecerii.

The Costume Institute marchează anul acesta 75 de ani. Expoziția a fost gândită de data aceasta ca un spectacol în două acte. Prima lansare urmează să aibă loc oficial pe 18 septembrie, va fi găzduită de Anna Wintour Costume Center și se va concentra pe designeri contemporani locali.

Cea de-a doua expoziție, In America: An Anthology of Fashion, își va deschide porțile pe 5 mai 2022 și va putea fi vizionată de public, în paralel cu prima parte, până pe 5 septembrie anul viitor. Centrată pe 300 de ani de istorie a țării, galeria se va desfășura în 21 de încăperi ale aripii muzeului destinată exclusiv Statelor Unite ale Americii, iar amenajarea interioară a fiecăreia va fi executată, conform viziunilor proprii, de diferiți regizori de film.

Pentru ediția din septembrie au fost aleși actorul Timothée Chalamet, cântăreața Billie Eilish, poeta și activista Amanda Gorman și jucătoarea de tenis Naomi Osaka, iar președinții de onoare vor fi Tom Ford, Adam Mosseri și Anna Wintour. Astfel, deși din cauza pandemiei numărul de participanți va fi mult redus în comparație cu edițiile trecute, ne vom putea bucura din nou de apariții spectaculoase și inedite, pe care nu le vom uita prea curând. De abia așteptăm!

Așa că, până la ediția din acest an, îți propunem o retrospectivă – cele mai memorabile și inedite apariții la Met Gala, în ultimii ani!

Citește și:
Ce au purtat vedetele la prima lor MET Gala (Imagini de colecție)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people