Mesajul transmis de Laura Cosoi, după ce tatăl ei a murit în urma infecției cu coronavirus

Tatăl Laurei Cosoi, Marius Cosoi, a murit în urma infecției cu noul coronavirus, iar actrița a transmis un mesaj emoționant.

Mesajul transmis de Laura Cosoi, după ce tatăl ei a murit în urma infecției cu coronavirus

Marius Cosoi, tatăl actriței Laura Cosoi, s-a stins din viață după ce a contractat noul coronavirus. Acesta suferea de ceva vreme și de diabet zaharat.

Laura Cosoi a transmis un mesaj plin de emoție, alături de o imagine cu ea și tatăl ei de când era mai mică. „Azi, tăticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…”, a fost mesajul scris de Laura Cosoi pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Marius Cosoi a fost profesor de educaţie fizică la Colegiul Naţional din Iași şi antrenor de handbal şi baschet. Un alt mesaj emoționant a venit și din partea lui Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

„Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90. Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble pe Facebook.

Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă.
Profesorul Marius Cosoi a fost un om…

Publicată de Catalin Eugen Caba pe Joi, 26 noiembrie 2020

Citește și:
Covid în familia regală: prințul Carl Philip și prințesa Sophia a Suediei, depistați cu coronavirus

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people