Mesajul lui Jojo după 7 ani de relație cu partenerul ei, Paul Ipate

Jojo și Paul Ipate au împlinit recent 7 ani de relație, iar actrița i-a transmis partenerului ei în mediul online un mesaj emoționant.

Mesajul lui Jojo după 7 ani de relație cu partenerul ei, Paul Ipate

Cătălina Grama sau Jojo, așa cum este cunoscută publicului larg, și Paul Ipate au împlinit 7 ani de relație. Cu această ocazie, actrița a marcat acest moment special din viața ei printr-un mesaj emoționant pe care i l-a transmis partenerului ei. 

„7 ani! Azi! La mulți ani iubirea vieții mele”, a fost mesajul scris de Jojo pe Instagram, însoțit de o imagine cu ea și Paul Ipate într-o ipostază tandră.

Jojo și Paul Ipate formează un cuplu din 2014 și au împreună o fetiță, Zora. Actrița mai are un băiețel, pe nume Achim, dintr-o relație anterioară. Formează un cuplu solid, iar cei doi nu s-au căsătorit până acum. Jojo a făcut declarații într-un interviu pentru revista Viva! despre motivul pentru care ea și partenerul ei nu au făcut acest pas. „Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu.”

Jojo a povestit și cum anume a reușit actorul să o cucerească și să o impresioneze. „Cu sensibilitatea şi umorul lui. Şi cu una dintre melodiile compuse de el. A fost dragoste la prima ascultare”, a spus actrița pentru sursa citată anterior.

Nu este pentru prima dată când Jojo vorbește cu sinceritate despre relația ei cu actorul Paul Ipate.  „Când l-am întâlnit pe @paulipate nu îmi imaginam că este posibil să găsesc un partener de viață cu care să am atâtea lucruri în comun. Un om care să ne iubească pe mine și Achim până la cer și după și care să fie în stare să meargă până la capătul lumii pentru noi. Nu credeam că poți râde la fel zile în șir și ani în șir și că iubirea se poate transforma în ceva și mai puternic pe măsură ce trec anii”, povestea Jojo pe contul ei de Instagram în urmă cu un an, atunci când a aniversat 6 ani de relație cu Paul Ipate.

Citește și:
Laura Cosoi mai vrea un copil? Ce a declarat aceasta

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people