Mesajul emoționant transmis de iubitul Mariei Sharapova după ce jucătoarea și-a anunțat retragerea

Maria Sharapova și-a anunțat retragerea din activitate după o carieră spectaculoasă în care a obținut 5 titluri de Grand Slam.

Mesajul emoționant transmis de iubitul Mariei Sharapova după ce jucătoarea și-a anunțat retragerea

Maria Sharapora și-a anunțat miercuri, 26 februarie, retragerea din activitate la 32 de ani, după o carieră spectaculoasă în care a obținut 5 titluri de Grand Slam. Primul titlu obținut de aceasta a fost în 2004, la Wimbledon, când avea doar 17 ani.

Retragerea Mariei Sharapova este surprinzătoare, însă în ultimii ani jucătoarea de tenis s-a confruntat cu mai multe probleme. În 2016 ea a fost acuzată de dopaj și a fost suspendată timp de 15 luni. După ce a revenit pe teren, Maria Sharapova a suferit mai multe accidentări, acesta fiind, se pare, și principalul motiv pentru care ea a ales să se retragă.

Anunțul făcut de aceasta a luat cu siguranță prin surprindere întreaga lume a sportului, însă cu siguranță Maria Sharapova are toată susținerea persoanelor apropiate, dovadă fiind și mesajul postat de iubitul acesteia, Alexander Gilkes.

 

View this post on Instagram

 

To the kindest and most professional person I know, here is to you Maria, and all that awaits you in your next chapter! May you continue to inspire us all with your deep humility, self-deprecation, strength and focus. As a remarkable first chapter closes with so many extraordinary feats, we look forward to all that you will accomplish with equal grit in the years to come. Proudly and lovingly, xx 🐻 ——— How do you leave behind the only life youve ever known? How do you walk away from the courts youve trained on since you were a little girl, the game that you love—one which brought you untold tears and unspeakable joys—a sport where you found a family, along with fans who rallied behind you for more than 28 years? Im new to this, so please forgive me. Tennis—Im saying goodbye.'

A post shared by Alexander Gilkes (@gilkesa) on

Alexander, co-fondatorul unei case de licitații, a postat pe Instagram o imagine cu Maria pe tereul de tenis, alături de un mesaj emoționant. „Pentru cea bună și profesionistă persoană pe care o cunosc, asta este pentru tine Maria și pentru tot ce te așteaptă în următorul capitol! Să continui să ne inspiri cu prin caracterul tău umil, auto-deprecierea, puterea și concentrarea ta. Odată cu închiderea primului capitol plin de experiențe uimitoare, așteptăm cu nerăbdare să vedem tot ce vei obține cu aceeași dedicare în anii ce urmează. Mândru și iubitor”, a scris Gilkes.

Maria Sharapova și-a anunțat retragerea prin publicarea unui eseu personal în Vanity Fair. „Sunt nouă la asta, așa că vă rog să mă iertați. Tenis – îți spun la revedere”, a scris aceasta.

Totodată, ea a publicat pe Instagram și o poză din copilărie, alături de un mesaj prin care își anunță retragerea. „Tenisul mi-a arătat lumea – și mi-a arătat din ce sunt făcută. Este modul în care m-am testat și cum mi-am măsurat dezvoltarea. Și, indiferent de ceea ce voi alege pentru următorul meu capitol, noul meu munte, tot voi împinge. Tot voi urca. Voi continua să mă dezvolt.”

Maria Sharapova și Alexander Gilkes și-au făcut publică relația în octombrie 2018, publicând de-a lungul timpului mai multe imagini pe platformele sociale.

 

View this post on Instagram

 

#hohoho #matching🎄

A post shared by Alexander Gilkes (@gilkesa) on

Citește și:
Fenomenul Maria Sharapova – Nu ma consider o celebritate'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people