Mesajul emoționant transmis de Gianluigi Buffon fiicei jucătorului Davide Astori

Gianluigi Buffon a impresionat prin mesajul emoționant pe care l-a transmis după moartea fostului sau adversar, Davide Astori.

Mesajul emoționant transmis de Gianluigi Buffon fiicei jucătorului Davide Astori

Căpitanul echipei Fiorentina, Davide Astori, a încetat din viată duminică dimineată, la Udine, unde se află cu echipă pentru un meci cu Udinese, din Serie A.

Procurorul Antonio De Nicolo a declarat, duminică, la câteva ore după constatarea decesului căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, că jucătorul a murit din cauze naturale, ceea ce este straniu având în vedere că fotbaliștii profesioniști sunt monitorizați constant din punct de vedere medical. Acesta a confirmat că jucătorul a murit din cauza unui stop cardiac, lucru extrem de bizar având în vedere că jucătorul nu a dat niciodată semne că s-ar simți rău.

Gianluigi Buffon, căpitanul celor de la Juventus, s-a numărat printre sportivii care au transmis mesaje despre Davide Astori. Acesta i-a transmis câteva cuvinte fiicei fostului său adversar (Buffon și Astori au fost adversari în urmă cu aproape o lună, atunci când Juventus a învins-o pe Fiorentina pe stadionul Artemio Franchi cu scorul de 2-0).

„Ciao, dragă Asto, cu greu mi-am expus public gândurile despre oameni, pentru că nu am vrut să las ca frumusețea relației, respectul reciproc și afecțiunea să fie exploatate de persoane care nu respectă aceste lucruri. În cazul tău vreau să fac o excepție pentru că ai o soție tânără, o familie care suferă, dar în special pentru fetița ta. Ea trebuie să știe că tatăl ei a fost o persoană decentă, foarte decentă. Ai fost cel mai bun exemplu al unei lumi vechi, în care valori ca altruismul, eleganța, educația și respectul față de cel de lângă tine contau. Ai fost unul dintre cei mai buni sportivi pe care i-am cunoscut. Odihnește-te în pace! Al tău nebun, Gigi” a scris jucătorul pe conturile de social media.

 

Ciao caro Asto, difficilmente ho espresso pubblicamente un pensiero riguardo una persona, perché ho sempre lasciato che la bellezza e l’unicità di rapporti, di reciproca stima e affetto, non venissero strumentalizzati o gettati in pasto a chi non ha la delicatezza per rispettare certi legami. Nel tuo caso, sento di fare un’eccezione alla mia regola, perché hai una moglie giovane e dei familiari che staranno soffrendo,ma soprattutto la tua piccola bimba, merita di sapere che il suo papà era a tutti gli effetti una PERSONA PERBENE…..una GRANDE PERSONA PERBENE….eri l’espressione migliore di un mondo antico, superato, nel quale valori come l’altruismo, l’eleganza, l’educazione e il rispetto verso il prossimo, la facevano da padroni. Complimenti davvero, sei stata una delle migliori figure sportive nella quale mi sono imbattuto. R.I.P. Il tuo folle Gigi.

A post shared by Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon) on

Text: Andreea Pacioras
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people