Mesajul emoționant transmis de fotbalistul Ashley Cain după ce fiica lui a încetat din viață la doar 8 luni

Azaylia Sunday, fiica fotbalistului Ashley Cain, a încetat din viață la vârsta de doar 8 luni, după ce a fost diagnosticată cu leucemie.

Mesajul emoționant transmis de fotbalistul Ashley Cain după ce fiica lui a încetat din viață la doar 8 luni

Fiica lui Ashley Cain, fotbalist și star al emisiunii MTV The Challenge, a încetat din viață la doar 8 luni după ce a fost diagnosticată cu o boală cumplită, leucemie. Tatăl său a fost cel care a făcut vestea publică pe conturile sale de social media, acolo unde își ținea fanii la curent cu starea ei de sănătate.

Ulterior, fotbalistul a postat un mesaj emoționant alături de o imagine în care apare ținând mâna fiicei sale.

„Inima mea este sfărâmată 💔
Ai dat vieții mele un scop, feței mele un zâmbet, mi-ai umplut inima cu dragoste și sufletul cu mândrie.
Nu pot exprima prin cuvinte tristețea și durerea mea, nu există cuvinte care să le descrie. Te iubesc cu fiecare părticică a corpului meu și deja îmi este foarte dor de tine.
M-ai făcut un om mai bun. M-ai făcut persoana care mi-am dorit întotdeauna să fiu. M-ai învățat mai multe în cele 8 luni ale tale decât am învățat în întreaga mea viață.
Nu știu de ce ai fost luată de lângă mine, iar inima mea doare în absența ta.
Însă îți promit că numele tău va dăinui. Voi duce cu mine numele tău peste fiecare ocean, pe fiecare drum, pe fiecare vârf de munte și pe tot globul. Numele tău va dăinui, moștenirea ta va fi mereu amintită și voi căuta pace încercând să inspir, să ofer putere, să răspândesc bucurie și să salvez vieți în numele tău, cu ajutorul spiritului tău, până când ne vom reîntâlni.
Mi-ai salvat viața, cu adevărat ai făcut asta. Îți promit că voi face ca viața ta să dăinuiască în iniminle, gândurile și rugăciunile noastre.
Sunt binecuvântat, sunt onorat și sunt privilegiat să fiu tatăl tău. Aș trece prin toată această durere din nou și din nou. Pentru că ceea ce mi-ai dăruit tu în aceste 8 luni va trăi cu mine pentru eternitate.

Azaylia Diamond Cain 🦁
Odinește-te în pace, prințesă
10.08.20 – 24.04.21 👼🏼
#azayliadiamondcain”

Azaylia a fost diagnosticată cu o formă agresivă și rară de leucemie în octombrie, după ce mama ei, partenera lui Ashley Cain, Safiyya Vorajee, a adus-o pe lume în luna august a anului trecut. Cu doar câteva zile în urmă fostul fotbalist anunțase deja că fiica lui urma să mai trăiască doar câteva zile, după ce fusese, la rândul său, pus în gardă de medicii copilului.

Ashley Cain a împărtășit familor pe Instagram cutremurătoarea veste: „Odihnește-te în paradis, prințesă. Te voi ține pentru totdeauna în inima mea, până când te voi ține din nou în brațe în rai”, a scris acesta. Și partenera acestuia a scris un mesaj emoționant:

„Ești îngerul meu, bătaia inimii mele, sufletul meu, odihnește-te în pace, copilul meu prețios, întotdeauna vei fi cu mine, ca o amprentă pe inima mea.”

Drama fetiței a fost documentată, în văzul tuturor, de părinții ei. Ashley Cain scria cu doar câteva zile în urmă: „Acum 9 zile consultanții mi-au spus că fiica mea mai are o zi sau două de trăit, dar credeau că va înceta din viață în acea seară. Chiar și cu o boală barbară care îi consuma sângele, cu tumori în creier și organe și cu dureri pe care nu mi le pot imagina… Ea continuă să se lupte nouă zile mai târziu, cu părți ale zilei în care nu face altceva decât să zâmbească, în ciuda disconfortului.”

Ashley Cain a jucat pentru Coventry City în Marea Britanie, dar și pentru Luton, Oxford United și Mansfield Town. Acesta a lucrat și ca model și este cunoscut și pentru aparițiile sale în reality show-uri precum Ex on the Beach și The Challenge.

Citește și:
TOP 10 Cel mai BINE îmbrăcate vedete la Gala Premiilor Oscar 2021

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people