Mesajul emoționant transmis de Celine Dion fiului ei mai mare, care a împlinit 20 de ani

Fiul cel mare al lui Celine Dion a împlinit 20 de ani, iar celebra lui mamă i-a transmis un mesaj emoționant.

Mesajul emoționant transmis de Celine Dion fiului ei mai mare, care a împlinit 20 de ani

René-Charles, fiul cel mare al lui Celine Dion a împlinit 20 de ani, iar celebra lui mamă i-a transmis un mesaj emoționant, însoțit de o imagine în care cei doi apar împreună. Mesajul a fost postat pe contul de Instagram al cântăreței, atât în limba engleză, cât și în franceză.

„În urmă cu 20 de ani, am avut privilegiul să aud cuvântul mamă pentru prima dată.. visul meu s-a împlinit, iar tu ne-ai schimbat viețile pentru totdeauna!”, a scris Celine Dion.

„Este greu de crezu că au trecut deja două decade. Porți culoarea cerului în ochii tăi și același albastru este culoarea dragostei noastre. Mergi în lume și bucură-te de viață și adu-ți aminte mereu să crezi în tine, pentru că eu am încredere în tine. Adu-ți aminte că tatăl tău te veghează și te ghidează întotdeuana. Te iubim foarte mult.. La Mulți Ani, RC!”, și-a încheiat Celine Dion mesajul, semnând-l cu numele ei, dar și al gemenilor Nelson și Eddy, în vârstă de 10 ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

René-Charles Angélil, fiul cel mare al lui Celine Dion, îi calcă pe urme celebrei sale mame și își încearcă norocul în lumea muzicală.

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Adolescentul de 20 ani a publicat numeroase videouri în urmă cu ceva timp pe contul său de Instagram, clipuri în care era auzit interpretând o versiune a piesei „Sidewalks”, a lui The Weeknd.

Reacțiile celor care îl urmăresc pe Instagram nu s-au lăsat mult așteptate, fanii tânărului lăsând numeroase comentarii prin care îi laudă talentul și îl încurajează să urmeze o carieră în muzică. „Cânți foarte bine!” „Ai o voce superbă!” „Ar trebui să faci un diet cu mama ta!”.

Rămâne de văzut dacă muzica va fi doar o pasiune trecătoare sau vom avea ocazia să îl ascultăm în curând într-un duet cu celebra lui mamă.

Citește și:
Pepe Munoz vorbește despre relația lui specială cu Celine Dion

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people