Mesajul emoționant primit de Beyonce de la mama ei cu ocazia zilei de naștere

Tina Knowles, mama celebrei Beyonce, a ținut să marcheze ziua de naștere a fiicei sale cu un mesaj emoționant.

Mesajul emoționant primit de Beyonce de la mama ei cu ocazia zilei de naștere

Tina Knowles, mama lui Beyonce, a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram o imagine personală în care apare alături de celebra ei fiică. Beyonce a împlinit 38 de ani, iar mama ei nu a lăsat ca această zi specială să treacă neobservată.

„În urmă cu 38 de ani ai intrat în viața mea și stiu, fără nicio urmă de îndoială, că Dumnezeu te-a trimis! Îmi pierdusem recent mama și nu am crezut niciodată că voi mai putea simți o astfel de iubire specială, dar după 7 luni eram însărcinată cu tine (în urmă cu 39 de ani). În momentul în care te-am văzut, am știut că așa ceva există”, a declarat Tina Knowles pe Instagram.

„De atunci am fost cele mai bune prietene. Mi-ai adus atâta bucurie și mândrie și dragoste și prietenie! Inima ta este cât Texas de mare! Ești una dintre cele mai bune mame care există! Și te iubesc atât de mult! Să ai cea mai frumoasă aniversare!! Mama ta”.

Beyonce a participat în weekend-ul trecut la festivalul de muzică Made in America care s-a desfășurat în Philadelphia. Sâmbătă seara Beyonce a fost surprinsă cu un tort adus de soțul ei, Jay Z, iar toți cei prezenți i-au cântat La Mulți Ani. Deși, inițiat, Beyonce a fost copleșită de emoție și chiar a urmărit cu surprindere ce se întâmplă, finalul serii a găsit-o dansând și distrându-se la petrecerea organizată în avans în cinstea aniversării sale.

Citește și:
Serena Williams, imagine emoționantă cu ocazia aniversării fiicei sale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people