Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Michelle lui Barack Obama, cu ocazia împlinirii a 60 de ani

Michelle Obama și-a arătat încă o dată afecțiunea pentru soțul ei, cu ocazia aniversării acestuia.

Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Michelle lui Barack Obama, cu ocazia împlinirii a 60 de ani

Barack Obama a împlinit 60 de ani, iar Michelle, femeia care îi este alături de mai bine de 28 de ani, i-a urat public „La mulți ani”, folosindu-se de rețelele de socializare care le permit să mențină constant legătura cu fanii lor.

Fosta primă doamnă a Statelor Unite a postat pe Twitter un mesaj care amintește că relația ei cu Barack este mai presus de orice, pentru fiecare dintre ei: „Dintre toate realizările tale, știu că faptul că ești un tată prezent și iubitor pentru fetele noastre e mai presus de toate”, a scris ea. „Îți  mulțumesc că nu ai permis niciodată ca greutatea lumii să te împiedice să fii un soț și un tată minunat. La mulți ani.”

Michelle a postat și o fotografie de familie, în care cuplul este însoțit de cele două fiice ale lor, Malia și Sasha, care au acum 23, respectiv 20 de ani.

Câteva ore mai târziu, pe contul ei de Instagram a apărut și o copertă de revistă din 2008, în care Barack, cu ochelari de soare și ieșind dintr-o mașină, arată ca un star de cinema. De data asta, Michelle a scris: „După atâția ani, încă întorc capul după tine. Te iubesc, Barack!”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Miercuri, familia Obama și-a anunțat decizia de a renunța la petrecerea din acest weekend pe care o plănuiseră îndelung la Marthas Vineyard, un loc drag lor, spunând că lista de invitați se va rezuma la familie și prieteni apropiați. Motivul schimbării bruște de planuri este creșterea numărului de infectări cu varianta delta a COVID-19 și îngrijorarea crescândă a autorităților privind transmiterea virusului în grupuri mari de oameni, fie ei și vaccinați.

Tot ieri, Meghan Markle a împlinit 40 de ani. La fel ca familia Obama, și Ducii de Sussex au preferat, aparent, să sărbătorească în cerc restrâns și în apropierea casei, având în vedere evoluția imprevizibilă a pandemiei în California.

Citește și:

Kira Hagi, în același proiect cu Michelle Obama. Ce personaj interpretează?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video