Mesajele emoționante transmise de familiile regale din întreaga lume cu ocazia Paștelui Catolic

Familiile regale din întreaga lume au sărbătorit ieri Paștele Catolic, iar cu această ocazie au împărtășit și câteva imagini pe rețelele de socializare.

Mesajele emoționante transmise de familiile regale din întreaga lume cu ocazia Paștelui Catolic

În această perioadă suntem izolați la domiciliu, iar asta înseamnă că ne petrecem tot mai mult timp cu familia și persoanele dragi nouă. Așa se întâmplă și în cazul familiilor regale, care au sărbătorit Paștele Catolic și le-au transmis urmăritorilor gândurile lor bune.

Așadar, iată cum au sărbătorit Paștele Catolic familiile regale din întreaga lume:

Prințul Charles și Camilla

Prințul Charles și soția sa, Ducesa de Cornwall, au trecut prin momente grele după ce acesta a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Din fericire, Prințul Charles s-a vindecat, iar cu ocazia Paștelui a transmis alături de soția sa un mesaj pe contul oficial de Instagram al Casei de Clarence. „Vă dorim tuturor un Paște Fericit. Astăzi îl puteți asculta pe Prințul de Wales citind Evanghelia pentru ziua de Paște. Cu toate că acum sunt închise, @westminsterabbeylondon și @no1cathedral le vor oferi creștinilor posibilitatea de asculta rugăciunile. Prințul a înregistrat o lectură din Ioan 20: 1-18 la începutul săptămânii, care spune povestea învierii lui Isus.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Wishing you all a very Happy Easter. Today you can listen to The Prince of Wales reading the Gospel for Easter Day services hosted online by Westminster Abbey and Canterbury Cathedral. Despite having closed their doors, @westminsterabbeylondon and @no1cathedral will lead prayers for Christians who find themselves separated from their churches during this special Eastertime. The Prince recorded a reading of John 20: 1-18 earlier this week, which relates the story of Jesus resurrection. The reading can be heard in both a podcast by Westminster Abbey and a video Eucharist service from Canterbury Cathedral. Visit @westminsterabbeylondon and @no1cathedral to find out where to listen.

O postare distribuită de Clarence House (@clarencehouse) pe

Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton și Prințul William le-au transmis fanilor să aibă parte de un Paște fericit: „Vă dorim tuturor un Paște fericit și în siguranță.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Wishing you all a safe and happy Easter 🐰🐣 #StayHomeSaveLives

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a înregistrat un mesaj care a fost publicat ulterior pe pagina de Instagram a familiei regale. Aceasta a vorbit despre faptul că anul acesta Paștele va fi diferit, dar cu toate astea, nu ar trebui să ne pierdem speranța. „Paștele de anul acesta va fi diferit pentru mai mulți dintre noi, dar dacă stăm departe unul de celălalt îi protejăm pe cei din jur. Paștele nu este anulat, avem nevoie de această sărbătoare mai mult ca niciodată. Știm că nu ne va înfrânge coronavirusul. Învierea lui Hristos le oferă tuturor speranță și un scop pe care ne putem baza cu toții.”

Prințesa Eugenie

Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, le-a transmis și ea urmăritorilor un mesaj special. „Paște fericit tuturor. Ca să citez și mesajul Majestății Sale: „Fie ca această flacără a speranței de Paște să fie precum un ghid care să ne ajute în viitor.”

Sarah Ferguson

„Fie ca ziua de astăzi să fie una plină de speranță și putere” a fost mesajul transmis de Sarah Ferguson, Ducesa de York.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

May today be a day of hope for all and continued strength #spring

O postare distribuită de Sarah Ferguson (@sarahferguson15) pe

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco

Acum câteva săptămâni, Prințul Albert de Monaco a fost și el depistat pozitiv cu coronavirus, însă, la fel ca în cazul Prințului Charles, acesta s-a vindecat. El și soția sa, Prințesa Charlene, au avut un mesaj emoționant cu ocazia acestei sărbători. „În aceste momente dificile, vrem să vă urăm în numele familiei noastre un Paște fericit.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) pe

Prințesa Madeleine a Suediei

Prințesa Madeleine a Suediei a împărtășit cu urmăritorii ei o imagine cu soțul său, Christopher ONeill, și cei 3 copii ai lor, Prințul Nicolas, Prințesa Leonore și Prințesa Adrienne, alături de mesajul „Paște fericit.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Glad påsk! 🐣 @kungahuset har lagt upp en kort film från vår påsk via video. #staysafe

O postare distribuită de Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) pe

Lady Amelia Windsor

Lady Amelia Windsor, fiica lui George Windsor, a împărtășit o fotografie cu ea, ținând în mână o decorațiune cu un iepure, specifică acestei perioade, alături de mesajul „Paște fericit.”

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William au făcut o surpriză unor elevi britanici

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people