Membrii familiei regale nu au voie să meargă înaintea Reginei la culcare

Meghan Markle s-ar putea gândi mai bine la ce înseamnă cu adevărat să faci parte din familia regală, mai ales că trebuie să respecte mai multe reguli bizare.

Membrii familiei regale nu au voie să meargă înaintea Reginei la culcare

Acum că Meghan Markle este în mod oficial Ducesa de Sussex, trebuie să trăiască și să respecte un ghid pe care toți membrii familiei regale trebuie să-l respecte.

Spre exemplu, nimeni din familia regală nu are voie să mănânce scoci, în cazul în care au o reacție alergică. Nimeni nu are voie să dea autografe deoarece se poate întâmpla ca cineva să le falsifice semnătura. Dar nu se termină aici! Cea mai dură regulă ar fi faptul că nimeni, nici măcar Prințul Philip nu are voie să meargă la culcare înaintea Reginei.

Conform unui fost secretar privat al Reginei, William Haseltine, acest lucru arată o lipsă de respect față de Regină. „Nimeni nu se simte în regulă să meargă la culcare înaintea Majestății Sale,' a dezvăluit William Haseltine într-un interviu. Desigur, nu toți sunt fani ai acestui reguli. Conform spuselor lui William, Prințesa Diana chiar a avut probleme să stea trează până tărziu precum Regina, care se pare că este o adevărată pasăre de noapte.

„Pentru Diana, toate serile erau destul de grele. Stătea o oră sau chiar mai mult în sufragerie alături de ceilalți, doar făcând conversație. Iar Diana chiar a apelat la măsuri extreme și s-a scuzat dacă poate merge la culcare, lucru care era deranjant.'

Dar totuși, până la ce oră stă trează Meghan? Conform lui Zarife Hardy, specializată în bune maniere, se pare că Meghan stă trează mai mult timp decât ai crede. Regina se pare că se duce la culcare la miezul nopții, iar implicit și Meghan tot atunci se duce.

Regina Elisabeta a II-a are 92 de ani și stă trează atât de mult! Cu siguranță, este un exemplu pentru noi toți, iar la vârsta aceea cu toții ne dorim să fim precum Majestatea Sa.

Citește și:
17 reguli pe care Meghan Markle trebuie să le respecte acum că face parte din Familia Regală

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people