Melanie Griffith a pozat în lenjerie intimă la 62 de ani și arată fabulos

La 62 de ani, actrița Melanie Griffith arată mai bine ca oricând și vrea ca întreaga lume să știe acest lucru.

Melanie Griffith a pozat în lenjerie intimă la 62 de ani și arată fabulos

Actrița Melanie Griffith și-a surprins fanii care o urmăresc pe Instagram cu o imagine în care apare îmbrăcată doar în lenjerie initimă de culoare neagră, purtând pantofi cu toc și stând în dreptul unei oglinzi din dressing-ul ei.

Există și un motiv pentru care actrița a decis să împărtășească această imagine cu fanii ei. Melanie Griffith a ales să promoveze noua colecție de lenjerie intimă creată de două stiliste, precizând că o parte din banii obținuți din vânzări va fi donată în scopuri caritabile.

„Deci, aceste 2 extraordinare, creative, incredibil de chic stiliste @sweetbabyjamie și @simoneharouche au lansat această extraordinară linie de lenjerie @thekitundergarments. Iubesc tot ceea ce ele au făcut și, apropo, vreau câte o piesă din fiecare! De asemenea, ele donează o parte din tot ceea ce cumpărați unor organizații caritabile. Urmăriți-le!”, a scris Melanie Griffith pe Instagram.

Compania The Kit a anunțat că va dona 3% din prețul fiecărei piese de lenjerie vândute organizației caritabile the Womens Cancer Research Fund și pentru fiecare persoană care se va poza îmbrăcată în piesele de lenjerie pe care le achiziționează, compania va dona un dolar respectivei organizații caritabile.

Mai multe vedete au îmbrățișat deja inițiativa companiei The Kit, astfel încât Behati Prinsloo, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Miley Cyrus și Nicole Richie au pozat în lenjerie intimă, contribuind la suma donată în scopuri caritabile.

Citește și:
Dakota Johnson vorbește despre schimbarea făcută și dezamăgirea fanilor

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people